Üveglapos asztal számítógépháznak?
Saját asztalt szeretnék csinálni, ami valahogy így nézne ki:
Legalábbis hasonlóan, mert én fából szeretném.
A hűtést hogyan kell megoldani benne, valamint mekkora helynek kell lennie belül?
Esetleg rögzítőhelyek is kellenének, mert nem hiszem, hogy csak belevágom a konfigot aztán szia.
Vagy ha valami másra is figyelni kell, akkor tanácsokat elfogadok.
Előre is kösz!
A neten fellelhető fa számítógépházak [link] egyik nagy rákfenéje, hogy elektromágneseses nincsenek árnyékolva. Ezt ki tudod védeni, ha egy sima dróthálót minden oldalára felfeszítesz a ház falának. - Faraday-kalitka.
A fa gépház másik nagy problematikája, hogy felhevül és katlan lesz odabent. Korántsem olyan jó hővezető, mint a fém. Ezért nagy ventilátor lyukakkal kell megoldanod a hűtést és az AMD sajna alapból ki is esik a melegedést tekintve.
Itt pedig egy fa számítógép(es)asztal építését láthatod: http://www.youtube.com/watch?v=xQXn-1ryDnU
Ezt feltétlenül muszáj vízhűtéssel kezelni, vagy elég levegővel is?
Közben pedig kezdtem elbizonytalanodni ebben a kérdésben, mert rájöttem, hogy ez a megoldás nem olyan jó bővítés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!