Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csak nekem van ekkora szerencs...

Csak nekem van ekkora szerencsém? Később szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés
Van egy amd a10 5800 k procim, és hozzá egy darab 4 gb-os 2133 Mhz-es ram. Asrock fm2a88x extreme 4 + alaplappal használom. A skyrim még így dual channel nélkül is 1440x900-ban megy úgy hogy minden maximumon van az Antialiasing-on kívül. Másnak is ilyen jól megy? Tesztekben mindenhol az van hogy single channelben nem ér semmit. Hogy fog menni ha megjön a másik ramom hozzá?:)
2014. szept. 13. 10:40
 1/10 anonim ***** válasza:
single/dual channel mem kozott jatekban nem erzed meg a kulonbseget.
2014. szept. 13. 10:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem értem minek írsz ha nem tudod mi az az amd apu.

Olvass utána szerintem.

2014. szept. 13. 10:47
 3/10 anonim ***** válasza:
Ilyen felbontás mellet szerintem elég jó fut a masina!:) Azért +4G 2133Mhz ram és lehet még jobb lesz, talán Crysis 3 is vígan elfut ilyen felbontás mellet high-ultra beállításokkal 30-40 fps is elfut! Bár youtube tele van vele.
2014. szept. 13. 10:51
 4/10 anonim ***** válasza:

"Másnak is ilyen jól megy?"

Ugyanolyan hardverekkel és beállításokkal másnál is pont ugyanígy fog menni..

2014. szept. 13. 10:54
 5/10 anonim ***** válasza:
# 4 Miért húzod le a srácot?
2014. szept. 13. 10:56
 6/10 A kérdező kommentje:

"Ugyanolyan hardverekkel és beállításokkal másnál is pont ugyanígy fog menni.."

Ezt azért nem mondanám.

Próbálj ki egyszer pl 2 egyforma laptopot valami tesztprogrammal. Azért laptopot mondok, mert egyszerűbb azt találni mint 2 egyforma gépet. 2 egyforma proci között is lehet különbség rendesen. pl ha van 2 egyforma 3.2 Ghz-es proci lehet hogy az egyik elmegy 4 Ghz-en is, a másik meg 3.5-nél nem megy fentebb.

2014. szept. 13. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
De olyan teszt ahol mind2 laptop szűz oprendszer van felhúzva ugyan akkor, és mind2 laptop azonos programokat használ?
2014. szept. 13. 10:59
 8/10 A kérdező kommentje:

Igen.

Nem azt mondom hogy 100% hogy nagy különbség lesz közöttük, de valamennyinek kell lennie. És persze előfordul néha az is hogy nagy a különbség. Tuning versenyeken is jobb példányokat szoktak használni.

2014. szept. 13. 11:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem laptopról volt szó, és frissen telepített (vagy nagyjából ugyanolyan állapotú) oprendszert feltételeztem.

Egyébként laptopnál se lesz különbség, hacsak nem más típus (egyiknek jobb a hűtése és ezért jobban kihasználja a turbo-t). Vagy akkor is lehet különbség, ha az egyik már telement porral, a másik meg tisztán van tartva. De ez egyik se szerencse kérdése. Tuningról meg nem volt szó.

2014. szept. 13. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Tehát felsőbbrendű válogatott példány keveredett hozzád? Szóval gyárilag véletlenül több "kakaót" adtak hozzá mint kellet volna,mikor a gyári munkás nem figyelt oda?:O Olyan mint a milka csoki reklámba mikor a csávó hátát megveregetik, és több tej jut a kakaómasszába, így már teljesen logikus az állításod!:D
2014. szept. 13. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!