Csak nekem van ekkora szerencsém? Később szerintetek mi lesz?
Nem értem minek írsz ha nem tudod mi az az amd apu.
Olvass utána szerintem.
"Másnak is ilyen jól megy?"
Ugyanolyan hardverekkel és beállításokkal másnál is pont ugyanígy fog menni..
"Ugyanolyan hardverekkel és beállításokkal másnál is pont ugyanígy fog menni.."
Ezt azért nem mondanám.
Próbálj ki egyszer pl 2 egyforma laptopot valami tesztprogrammal. Azért laptopot mondok, mert egyszerűbb azt találni mint 2 egyforma gépet. 2 egyforma proci között is lehet különbség rendesen. pl ha van 2 egyforma 3.2 Ghz-es proci lehet hogy az egyik elmegy 4 Ghz-en is, a másik meg 3.5-nél nem megy fentebb.
Igen.
Nem azt mondom hogy 100% hogy nagy különbség lesz közöttük, de valamennyinek kell lennie. És persze előfordul néha az is hogy nagy a különbség. Tuning versenyeken is jobb példányokat szoktak használni.
Nem laptopról volt szó, és frissen telepített (vagy nagyjából ugyanolyan állapotú) oprendszert feltételeztem.
Egyébként laptopnál se lesz különbség, hacsak nem más típus (egyiknek jobb a hűtése és ezért jobban kihasználja a turbo-t). Vagy akkor is lehet különbség, ha az egyik már telement porral, a másik meg tisztán van tartva. De ez egyik se szerencse kérdése. Tuningról meg nem volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!