Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » I5-4460 egy ASROCK H81M-VG4...

I5-4460 egy ASROCK H81M-VG4 alaplapban?

Figyelt kérdés
vélemény az alaplapról? ahogy nézem minden van benne, amire nekem van szükségem, de elég olcsó, biztos van valami baj vele :D segitség!

2014. szept. 11. 14:44
 1/6 Galaxis. ***** válasza:
Ha minden benne van ami neked kell akkor nincs gond. Azért olcsó mert nincs semmi komolyabb extra benne. Vagyis majd ha tuningolni (fejleszteni) akarod a géped akkor az alaplappal kell majd kezdeni!
2014. szept. 11. 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyfelől szorzózáras processzort akarsz, vagyis tuningolni nem fogod.

Másfelől meg kell barátkoznod azzal, hogy a H81 egy butított chipset, ami olyanokban jelentkezik, hogy 2 memóriafoglalatban összesen két modult kezel. 1 db PCI-e X16 slotod lehet, maximum 2 db SATA3 csatlakozód lehet, meg hasonlók.

2014. szept. 11. 15:15
 3/6 A kérdező kommentje:
az mit jelent, hogy csak két modult kezel?
2014. szept. 11. 15:20
 4/6 A kérdező kommentje:
PCI-e a videokarin kivül mihez kell?
2014. szept. 11. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
2 modul azt jelenti hogy csak 2db ramot tudsz belerakni! (remelem nem irok hulyeseget)
2014. szept. 11. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:

#3 Két darab RAM modult tudsz belerakni. Nem csak konkrétan ebbe az alaplapba, hanem az összesbe, amelyiken ez a chipset van.

Ez nem baj, mert két modulból 16 GB is megoldható, csak bele kell kalkulálni, hogy egy esetleges memóriabővítés úgy zajlik, hogy régi párat elpasszoljuk, az újat meg beletesszük, nem pedig úgy hogy meglévők mellé rakunk még valamennyit.

Több 16x PCI-E a SLI meg CF rendszerekhez kellhet, de őszintén szólva én eddig ilyesminek még soha nem éreztem szüksségét.

2014. szept. 11. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!