Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Acer laptop mit tud kb? <<<<

Acer laptop mit tud kb? <<<<

Figyelt kérdés

Sziasztok,ezt a laptopot néztem ki magamnak , szükségem lenne egy olyan gépre amin tudok játszani, mivel sajnos már egyre kevesebbet vagyok otthon. Otthoni gépem fejlesztését inkább abba hagyom. És venni akarok egy olyan laptopot amin lehet tolni pár játékot.

Otthoni gépem se valami brutális vas, de ha legalább azt a teljesítményt megüti szóval legalább úgy viszi a játékokat az nekem már tökéletes.

AMD FX 6300 6x3300

8GB DDR3 ram

Nvidia 9600GT 512Mb (régi a kártya de elég ütős volt akkor és még most is jól szuperál, ezt akartam cserélni egy HD7850re)

Ez lenne a laptop. 8GB ramos változatba.

[link]

2014. szept. 11. 07:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Laptop nem jatekra valo! Sajat tapasztalat!
2014. szept. 11. 12:21
 12/12 A kérdező kommentje:
Választási lehetőség nem játszok kb csak havonta 2x vagy veszek egy laptopot és azon tolom. Inkább szenvedek egy kicsit mint h egyáltalán ne játszak kb.. másnak a sport a buli nekem ez a kikapcsolódás.
2014. szept. 12. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!