Acer laptop mit tud kb? <<<<
Sziasztok,ezt a laptopot néztem ki magamnak , szükségem lenne egy olyan gépre amin tudok játszani, mivel sajnos már egyre kevesebbet vagyok otthon. Otthoni gépem fejlesztését inkább abba hagyom. És venni akarok egy olyan laptopot amin lehet tolni pár játékot.
Otthoni gépem se valami brutális vas, de ha legalább azt a teljesítményt megüti szóval legalább úgy viszi a játékokat az nekem már tökéletes.
AMD FX 6300 6x3300
8GB DDR3 ram
Nvidia 9600GT 512Mb (régi a kártya de elég ütős volt akkor és még most is jól szuperál, ezt akartam cserélni egy HD7850re)
Ez lenne a laptop. 8GB ramos változatba.
Intel Core™ i5-4200U / 8GB DDR3 / 1 TB HDD / AMD Radeon™ R7 M265 2GB
és ez milyen? az a baj a laptop kártyákhoz egyáltalán nem konyítok és az intel cuccokhoz se nagyon :D
Video gyengebb, proci jobb.
Ezen a listan sorba vannak rakva a mobil videokartyak, hogy korulbelul be tudd loni oket, ha konkret modellre raklikkelsz, a lap aljan nehany jatekban elert fps listat is talalsz. Procik teren laposnal az Amd elegge el van maradva az Inteltol. Intelnel pedig amelyik neve vegen van egy U betu, az takarekossagra van kielezve, ami miatt teljesitmenye gyengebb.
és azt az U-t nem is lehet unlockolni? :D Amúgy nem vagyok egy grafika bzzi ha csak meden megy akkor nekem az is jó :D
Am köszi a sok segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!