Processzort veszek, szerintetek jó?
Mivel most újítom a gépem,ezért szeretnék venni 4 magos procit,mert nekem csak 2 magos van, és az lenne a kérdésem,hogy szerintetek egy AMD FX 4170-es proci,jobb mint egy Phenom II X4 665 ös?
Mivel Phenomot már csak használtan lehet kapni,ezért az eladó,akitől vásároltam anno a gépet,az azt mondta,hogy ilyet tud most szerezni kb,28 ezer FT,
és mivel én a mostani(2014) őszére szeretném újítani a gépet,ugyanis rengeteg játék fog jönni..és a 2 magos proci elég gyenge hozzájuk,így muszáj újat venni,szerintetek, mit érdemes venni?
6magosat,hosszú távra? vagy jók az FX-es procik? BULDOZER stb, kérem aki segítene írjon!! max 35-öt fizetek egy 6 magosért...4magosért meg max 28 at,
fx 6300-ra szavazok énis, 4170 nem sokkal gyengébb( a magas órajelei miatt) de akkormjár +2mag, mivel az órajelet bármikor lehet növelni.
Vagy ha használtan veszel akkor phenom II X6.
Használt Phenom II X6 1090T. Ha hozzájutsz.
Az legalább tényleg 6 magos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!