Ha veszek egy processzort a gépbe, menni fognak ezek a játékok?
Gépem:
i845GV-ITE8711 (Socket 478) Alaplap
Windows XP Professional 32-bit SP3 operációs rendszer
Intel Celeron 2.00 GHz processzor
DDR 512 Mb 133,3 MHz RAM
Intel 82845G/GL/GE/PE/GV 64 Mb videókártya
Maxtor 6B200P0 190 Gb HDD
Realtek AC'97 Audio hangkártya
Mivel, egy normálisabb géphez, minimum 20K Ft kéne, nekem most annyim nincs. Ez a gép meg rettentő lassú.
Fél giga ram (elvileg) hétfőn jön meg, tehát 1Gb ram lesz. Aztán videókártyát szerettem volna venni, de PCI-t egyszerűen sehol sem kapni, ahol van ott is max 16 Mb-osat találtam. Annál meg jobb a mostani alaplapi videókártya (szerintem).
Tehát, úgy döntöttem veszek bele egy Pentium 4-es processzort. Komolyabb játékokat nem tervezek rá, de örülnék, ha legalább a Cs 1.6, Battlefield 1942, Team Fortress Classic menne minimum grafikán.
Igen, erre a gépre felesleges költeni...
hát fiam te segg hülye vagy.
PCI-ba 16 megást, holélsz?
16X-os esetleg. intézz bele egy vidikarit.
vegyél bele egy minimum 2,8-as procit Dualcore, vagy HT, valami szépnevű hűtést, és OC-zd. 300-400MHz minimum jól jön, és nem is kell vennegy uj gépet 3-3,5GHz/2 szálon.
3 minimum 512-es vidikari valami jobbfajta, és visz az mindent, a pca man-tól elkezdve a mario-ig.
Utolsónak gratulálok, ennyi marhaságot még senkitől sem hallottam!
Kösz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!