Tudok valahogy több helyet csinálni a C meghajtón?
Azért valaki megpróbálhatná elmagyarázni, hogy kell összevonni.
Amúgy ha összevonom, de egyszer majd úgy akarnám, vissza is lehet majd csinálni?
A D meghajtó eltűnt..
Start, vezérlőpult,felügyeleti eszközök, számítógép kezelés, tárolás, lemezkezelés.
Itt megtalálod az összes létrehozott partíciót, vagy nem partícionált tárhelyet.
Ha nincs létrehozva egy partíció, adj neki egy betűjelet.
Ott van egy C és van egy "rendszer számára fenntartott". Most akkor itt mit csináljak? Mit vonjak össze és hogyan? Vagy hozzak létre egy D-t? Hogy? A további műveletek --> virtuális merevlemez létrehozása? Itt meg kellene adni egy méretet, de nem tudom mekkorát tudok megadni, hogy mennyi hely van a gépen. Ezt honnan tudom meg? Vagyis igazából nem kell D, mert a végén még megint eltűnik.. Így sem tudom, hova lett. Inkább akkor legyen csak a C. Amúgy ez van, itt kiírja abban mennyi hely van: [link]
De ezen kevés hely van csak, mondom a D-n volt nagyon sok hely, erre az eltűnt. De a helye csak megvan még.. Nem? Szóval most mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!