Milyen kábelt vegyek?
Figyelt kérdés
A laptopomban (acer extensa 5630g) tönkrement a bekapcsoló gombot az alaplappal összekötő kábel. A kábel 12-13 centi hosszú és 12 pin-es (awm 20624 80c vw-1 hf). Csak olyat találok ami 10 centis vagy 20 centis vagy még hosszabb (ez talán nem gond) és olyanokat ami 8 16 stb. pinesek, de véletlenül sem 12, Szerintetek egy olyan kábel ami nem 12 pin-es (nagyobb v kisebb?) de ugyanez a típus (awm 20624 80c vw-1 hf) az megfelelő lehet?#Acer Extensa #bekapcsoló kábel
2014. szept. 8. 17:52
1/2 anonim válasza:
Gondolom nem véletlenül 12 pines, mérd meg, hogy hátrány lenne-e a -2cm, ha nem akkor 10 centis, ha igen, akkor 20.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Közben találtam egy olyan, ami 12 pines és ugyanez az awm 20624 vw-1, de azt írják HP pavilon notebookokhoz való...Nem tudom... szerinted van rá esély, hogy jó legyen? Én el nem bírom képzelni miben különbözhetnek...
2014. szept. 11. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!