Ha leszedem a CPU hűtőjéről a (gyári) pasztát, és helyette a CPU-ra teszek normális pasztát, akkor ugrik a garancia?
Nem hiszem,csak feltettem egy kérdést,mivel ahogy olvastam egy előbbi kérdést,hogy feltették azt,hogy le kell -e szedni a pasztát a gyáriról,és valaki leírta ha eltávolítjuk a gyárit,akkor ugrik a garancia.
Engem pedig ez a kérdés érdekelni kezdett így kiírtam.
Nem akarok a "gyári" paszta tökéletesen elég,játék közben is 50-60 fok között,nincs szükségem "tuning" pasztára.
Csak elméleti síkon érdekelt.
Nekem eddig még mindig a gyári paszta bírta a legtovább.
A többinél pár hónap után észrevettem, hogy melegszik a processzor, meg a VGA.
Garanciavesztésről én még cska abban az esetben hallottam, amikor az illető a processzor kupakja (a fém burkolat) alatti pasztát akarta kicserélni.
Régebben állítólag gyenge minőségű pasztát tett oda az Intel, szóval ilyen "szövegkörnyezetben" olvastam erről...
A külső pasztázás (a processzor és a hűtő közti) nem jár garanciavesztéssel, ahogy a többiek is írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!