Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudom frissiteni ati...

Hogyan tudom frissiteni ati radeon hd 4350 videokartyamat?

Figyelt kérdés
Van egy regebbi gepem amin kene frissiteni a videokartyat de nem tudom hogy hogy fogjak hozza.Lepesrol lepesre le tudnatok irni hogy mit hogy kell csinalni nagyon fontos volna.
2014. szept. 3. 12:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Azzal a drverrel maximum filmezni fogsz, meg 2d s játékokkal játszani. Bár még az sem biztos.
2014. szept. 3. 13:04
 12/24 anonim ***** válasza:

"Amit P.O.C. Mondott azt csináld"

Ja persze. És ha rossz drivert tölt le (aminek elég nagy a valószínűsége az irományból ítélve) és mondjuk nemsikerül a telepítés, ne adj isten újra indul a gépe, ott fog állni egy vide vezérlő nélküli géppel.

Tapasztalatból modom. Ha nincs szerencséje, akkor egy herkules monitor szintű képet kap majd, ami nemképes normálisan megjeleníteni semmilyen grafikus felületet.

A telepítők vezérlőfelülete pedig igényel némi grafikus képességet.

2014. szept. 3. 13:16
 13/24 P.O.C. ***** válasza:

Elméletbe fel kéne frissíteni, a gyakorlatban viszont nagyon gyakran előfordulnak bugok, főleg ha nem Catalystet frissít fel hanem más módosított OEM drivert, amit a kártyához kapott CD -n. Ilyen esetekkel tele vannak a fórumok. És én is találkoztam már ilyennel.

Ha annyira zökkenőmentes lenne a frissítés, mint ahogy mondod, akkor nem fejlesztenék ezeket a driver takarító programokat, mint pl.: Drive Cleaner, Driver Sweeper, Display Driver Uninstaller, stb..

A grafikus felület meg nem esik szét, a Windows által hozzárendelt általános VGA driverrel sem, csak a kép lesz rosszabb és kisebb felbontású, de az is elég lesz hozzá, hogy fel lehessen rakni az új drivert, amivel megint normális lesz a kép.

2014. szept. 3. 13:27
 14/24 anonim ***** válasza:

# 12/13 ma 13:16

Nem foghatom minden kérdezőnek a kezét és nem is álok a háta mögött + Én nem bizonytalanítom el.

2014. szept. 3. 13:38
 15/24 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer mondom.

Én így jártam annó egy hd 3650 el, meg win xp proffal.

Amikor feltette a kérdéseit, csak színes krix-lraxok voltak a sorokban.

Azt láttam, hogy kijelölök valamit, de azt nem hogy mit.

Fél napomba került, mire kitotóztam, és vissza tudtam rakni a régit.

2014. szept. 3. 13:41
 16/24 A kérdező kommentje:
De nekem sikerul rendesen frissitette semmi bug ami multkor a jatek nem indult el az is hiba nelkul fut assassins creed 4 semmi nem is szaggat a jatek a kep ugyanakkora felbontasu lehet hogy elsonek azert mert a monitort frissitettem es utanna a videokartyat
2014. szept. 3. 13:56
 17/24 anonim ***** válasza:
:))
2014. szept. 3. 16:06
 18/24 anonim ***** válasza:
Én nem azt írtam, hogy ne frissítsd a drivert, hanem azt, hogy ne távolítsd el manuálisan a régit.
2014. szept. 3. 16:16
 19/24 A kérdező kommentje:
De akkor jol csinalrtam nem mert kiirta hogy a frissites kesz.
2014. szept. 3. 17:16
 20/24 A kérdező kommentje:
Ja es meg egy dolog volna a frissitestol lelassult a gepem meg nagyon magas a hofokja amikor volt a legmagassab az 90 fok volt ez lehet a frissitestol?
2014. szept. 3. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!