Hogyan tudom frissiteni ati radeon hd 4350 videokartyamat?
"Amit P.O.C. Mondott azt csináld"
Ja persze. És ha rossz drivert tölt le (aminek elég nagy a valószínűsége az irományból ítélve) és mondjuk nemsikerül a telepítés, ne adj isten újra indul a gépe, ott fog állni egy vide vezérlő nélküli géppel.
Tapasztalatból modom. Ha nincs szerencséje, akkor egy herkules monitor szintű képet kap majd, ami nemképes normálisan megjeleníteni semmilyen grafikus felületet.
A telepítők vezérlőfelülete pedig igényel némi grafikus képességet.
Elméletbe fel kéne frissíteni, a gyakorlatban viszont nagyon gyakran előfordulnak bugok, főleg ha nem Catalystet frissít fel hanem más módosított OEM drivert, amit a kártyához kapott CD -n. Ilyen esetekkel tele vannak a fórumok. És én is találkoztam már ilyennel.
Ha annyira zökkenőmentes lenne a frissítés, mint ahogy mondod, akkor nem fejlesztenék ezeket a driver takarító programokat, mint pl.: Drive Cleaner, Driver Sweeper, Display Driver Uninstaller, stb..
A grafikus felület meg nem esik szét, a Windows által hozzárendelt általános VGA driverrel sem, csak a kép lesz rosszabb és kisebb felbontású, de az is elég lesz hozzá, hogy fel lehessen rakni az új drivert, amivel megint normális lesz a kép.
# 12/13 ma 13:16
Nem foghatom minden kérdezőnek a kezét és nem is álok a háta mögött + Én nem bizonytalanítom el.
Akkor még egyszer mondom.
Én így jártam annó egy hd 3650 el, meg win xp proffal.
Amikor feltette a kérdéseit, csak színes krix-lraxok voltak a sorokban.
Azt láttam, hogy kijelölök valamit, de azt nem hogy mit.
Fél napomba került, mire kitotóztam, és vissza tudtam rakni a régit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!