Hogyan tudom frissiteni ati radeon hd 4350 videokartyamat?
Figyelt kérdés
Van egy regebbi gepem amin kene frissiteni a videokartyat de nem tudom hogy hogy fogjak hozza.Lepesrol lepesre le tudnatok irni hogy mit hogy kell csinalni nagyon fontos volna.2014. szept. 3. 12:16
1/24 anonim válasza:
amd oldalára felmész, support->driver->beírod a kártyád típusát(valószínűleg elég a hd 4xxx)->letölt->telepít->restart->kész.
2/24 anonim válasza:
sry, típust nem kell beírni, elég, hogy milyen os ed van.
3/24 anonim válasza:
Az ati (amd) oldaláról letöltöd a legutolsó drivert, amit kiadtak ehhez a vga hoz. Ennél többet nem nagyon tehetsz.
4/24 P.O.C. válasza:
5/24 anonim válasza:
A driver eltávolítást nem javaslom ha nem vagy gyakorlott a témában. Azt nagyon meg lehet szívni.
6/24 P.O.C. válasza:
Valamikor meg pont amiatt lehetsz szopócsészén, mert az előző driver maradéka bekavar, szóval...
7/24 A kérdező kommentje:
Ugy nem jo ha vezerlopult,eszkozkezelo,kivalasztom a monitort ati radeon hd 4350 Microsoft megnyitom es illesztoprogram lesz ott es online megkeresi ami nekem kell ugy nem jo?
2014. szept. 3. 12:45
8/24 anonim válasza:
Az csak a microsoft szerverein ksres.
9/24 A kérdező kommentje:
de akkor is frissitit nem?
2014. szept. 3. 13:02
10/24 anonim válasza:
Ez az hogy NEM
Amit P.O.C mondott azt csináld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!