Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az alábbi két notebook hűtő...

Az alábbi két notebook hűtő közül melyiket vegyem meg, melyik a jobb, erősebb?

Figyelt kérdés

igazából a döntésemet az nehezíti meg hogy az egyiknek kisebb a ventilátorja mint a másiknak, de dupla akkora fordulaton forog és hogy hátrány-e az a két centi külömbség vagy inkább előny a kisebb mérettel szemben a dupla akkora fordulat?

ez az egyik:

[link]

a másik meg ez:

[link]

Szerintetek melyik az erősebb, jobb?

2014. szept. 3. 08:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Bármelyik elég lesz, hiába fújja erősen, a levegőnek alig van pár rés a legtöbb noti alján, ahol beáramolhat, a nagyrésze oldalon megy ki. Túl nagy hűtésre nem kell számítani, inkább a hdd-nek meg a passzívan hűtött/hűtetlen chipeknek jelent 2-3 fokot. Az egyik teljes szélességben támasztja elől a notit, a másiknál a két széle szabad. Azt nézd meg, hogy van-e ott audio kimenet, wifi kapcsoló, kártyaolvasó, stb. Mert zavarni fog, ha letakarja.
2014. szept. 3. 08:52
 2/3 A kérdező kommentje:

melyik az amelyik szélesebb? hát nekem egy ilyen notihoz kellene:

[link]

2014. szept. 3. 08:55
 3/3 A kérdező kommentje:
igazából én a cooler master felé hajlok, mert annak olyan a csatlakozója hogy nem foglal el magának egy usb portot sem... de a kérdést meg azért írtam ki mert nem vagyok a teljesítmény részében biztos
2014. szept. 3. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!