Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitol lehet ez? Bovebben lent

Mitol lehet ez? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Ha csak netezek, akkor 3 napot is mehet folyamat a gep, illetve torrent, kozbe filmet nezek, es nincs semmi, de amint elkezdek jatszani 10 perc utan mindenfele hibauzenet nelkul kikapcsol? Nem melegszik tul, az event log nem ir semmifele hibat. Alaplap most lett cserelve, masik gepben kiprobalva, ahol barmit jatszunk nem jon elo a hiba. Valami mas otlet esetleg? A homersekleti ertekek sem a videokartyan (geforce gtx 650) sem a procin nem mennek 48 fok fole

2014. szept. 1. 23:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Driver frissítés, windows frissítés, víruskeresés. Ha ezek nem segítenek, jöhet a windows újratelepítés.
2014. szept. 1. 23:29
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha valóban jók a hőmérsékleti adatok (és nem téves kiolvasásból származik), akkor tápra fogadnék. Milyen tápegységed van a gépben?
2014. szept. 1. 23:30
 3/9 A kérdező kommentje:
gigabyte gtx 470 tapegyseg
2014. szept. 1. 23:33
 4/9 A kérdező kommentje:
virusirto van, kerestem is, de nem talalt semmit, updatek kozul az eredetiseget kereso kivetelevel mind fentvan, es friss telepitesnel is megvolt a problema
2014. szept. 1. 23:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy a számítógép áramfelvétele megnő jelentősen, amikor játszol. Meg kéne próbálni egy másik táppal.
2014. szept. 1. 23:39
 6/9 A kérdező kommentje:
az elozo alaplappal majdnem teljesen azonosat vasaroltunk, azon kivul nem valtozott semmi, szoval nem tudom, jovo heten kiprobalom masik tappal, addig nem tudok mast, mint hogy hanyagolom a jatekokat...bar ismeros szerint a hdd is lehet a ludas, de azt is leellenoriztem, nincs bad sector benne
2014. szept. 1. 23:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Nyomj aida-n egy "stressz tesztet". (VGA-ra is.)

Ha megdöglik akkor szerintem táp.

2014. szept. 1. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

"gigabyte gtx 470 tapegyseg"

Ez nem tápegység, hanem videokártya. Tehát akkor milyen tápod van?

2014. szept. 2. 00:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy írták, a táppal lesz a baj. Nem tudja leadni a szükséges kakaót, ezért lekapcsol. B változat, hogy a tápban elszállt egy kondid (jártam már így, egy gigabyte super táppal) és amint energiaigényes műveletbe fogsz, akkor felmelegszik és lekapcsol.
2014. szept. 2. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!