PC szerelés végzettség Nélkül Megoldható hivatalosan? Alkalmazott nélkül? jártas vagyok benne csupán nincs végzettségem jelenleg internetes e kerekedő vagyok
"jelenleg internetes e kerekedő vagyok"
"Jelenleg fő állásban modern vonatokat engednek karbantartani"
Na most akkor a kettő közül melyik?
Attol, hogy nagy erteku vonatokat engednek karbantartani, attol mint alkalmazott, csak korlatozottan felelsz penzugyileg. (Tehat, ha elrontasz egy 200M vonatot, nem kell 200M kifizetned.)
Valalkozokent viszont 100%-osan feleloseget, es garanciat kell vallalnod (ha azt akarod, hogy hozzad menjenek), szoval a ket dolog nagyon nem fugg ossze.
Ha jartas vagy benne, senki sem fogja nezni a papirt, a ugyfelet az fogja erdekeli, hogy jo legyen.
Nekem is van egy haverom, akinek számítástechnikai üzlete van. Szereli a gépeket megrendelészre gépeket rak össze ....
szóval, amit más szakmabeli.
Neki sincs ilyen végzettsége, de ért hozzá nyitptt egy üzletet és már kb. 12 éve megy neki és egyre több a megrendelése és ügyfele.
Kedves kerdezo, what?
Ugy ertem, nem ertem, hogy mit akarsz mondani. Atfogalamznad erthetoen?
Lehet csinálni de minél több kuncsaft lesz annál több lesz a probléma.
Mert lesz úgy hogy hiába mondod a kuncsaftnak hogy erre a gépre nem érdemes windows10 et rakni és azért van csak rajt win7/32 bites mert csak ehhez vannak driverek meg mást nem is bir el
És csak azért is felerőlteti a win10 ez aztán hozza wisza a gépet hogy hátha valamit kicseréltél azért nem gyors a gép mert a szomszéd INFORMATIKUS azt mondta hogy a win10 nek simán kéne mennie
Jártam én is hasonló kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!