Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kicseréltem a winchestert, de...

Kicseréltem a winchestert, de nem indul a gép, mit tegyek?

Figyelt kérdés

2 régebbi gépbe felcseréltem a winchestert, mert az egyik valamivel erősebb gép és nem kapcsol be, csak az xp betöltő kép felvillan és rögtön újraindul. mindegyik vinyóhoz tartozott egy kisebb kábel és egy vastag kábel amibe több vezeték is van egymás mellett, de egybe.

mi a megoldás?

2014. aug. 30. 21:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Sata vagy IDE?
2014. aug. 30. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez azért van mert ez a winyo amit most a gépbe raktál másik géppel lett telepive

** mindegyik vinyóhoz tartozott egy kisebb kábel és egy vastag kábel ****

Ez most pontosan mit takar ? képet tudnál linkelni

2014. aug. 30. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Amikor egy gépre operációs rendszert telepítesz, az felismeri a gép részeit, annak megfelelő illesztőprogramokat és egyebeket használ. Ha egy vinyót, amin rajta van az operációs rendszer át teszel egy másik környezetbe, akkor elég valószínű hogy nem fog tudni mit kezdeni vele.

Ilyenkor az oprendszer telepítőlemeze be a meghajtóba (modernebb embereknek pendrive vagy amiről éppen telepítenél), aztán formázás és mehet fel újra az egész rendszer.

Persze előfordulhat adatvesztés - annak elkerüléséhez ezt a vinyót be kell kötni egy másik gépbe, átmenteni amit akarsz és utána tevékenykedni rajta.

2014. aug. 30. 22:00
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. most már meg tudom oldani
2014. aug. 31. 11:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Oké - de inkább előre kérdezz, minthogy elvesszen az elmúlt 5 év összes családi fényképe vagy bármi pótolhatatlan...
2014. aug. 31. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!