Kicseréltem a winchestert a gépben, de nem indul a rendszer. Megoldás? Bövebben lent.
Tehát volt egy régebbi gépem, pentium 3as, 400MhZ. Tegnap kaptam egy újabb gépet, 1700MhZ, pentium 4. Kicseréltem a winchstert, hogya régi adatokkal fusson az új gép, de nem indult a rendszer. Az 'új' winchesterrel a probléma az volt, hogy nem tudtam belépni, ráadásul újra is kellett telepíteni a rendszert. De ezt csak a régebbi gépemen tudtam, mert nem sikerült az újon a cd-ről való rendszerindítás. Az új gép nem indul. Abszolút semmi hibája, talán az lehet a gond, hogy a régebbi gép konfigurációi vannak meg? Mit tehetnék?
Elnézést a kusza megfogalmazásért, de lány vagyok és ez nem az én szakterületem :)
a 64%-os vagyok megint. Ha más a BIOS-od akkor itt egy másik vidi: http://www.youtube.com/watch?v=smL4hDBrN2A&feature=related
Elsődlegesnek a winyót állítsd be majd F10 és enter.
köszönöm, mindjárt megpróbálom!
az a gond, hogy amikor beállítottuk előbb, hogy cdről indítsa a rendszert, valami hibát írt ki, pedig a többi gépen zökkenőmentes volt minden, indításnál betettük a windows cd-t és telepítettünk. de itt NEM megy :s
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!