Megéri úgy venni egy laptopot, hogy Hackintosh-t tennék rá?
Sziasztok!
Mint sokaknak nekem sem telik mac-re, viszont gondolkodtam, hogy mennyire lehetne a fent említett dolog jó megoldás. Természetesen intel alapú erősebb vasra gondoltam.
Köszi!
De Igen! Megeri,! nekem van is volt is tobb is. En elvbol nem vagyok hajlando eredetit venni, mert az is PC , PC alkatreszek jol osszevelogatva, csak OSX fut rajta ! .
1, mert utalom a vallasosan Apple hivo sznobokat, es olyan jo nezni az idiota pofajukat hogy az en HP4540s , vagy HP4530s gepem pont azt tudja mint az O frissen 500-600 ezerert vasarolt gepuk. (+ van rajta egy csomo gomb es funkcio ami az eredeti Apple-on nincs Pl: kulon, mikrofon bemenet ...de hosszasan , mondom hosszasan sorolhatnam.
2, mert irrealisan tul vannak arazva
Szoval ha meg nem vettel laptopot akkor keress:
HP ProBook 4540s
HP ProBook 4530s
Dell N7010
de aki egy kicsit ugyesebb az szinte barmilyenre ra tudja tenni ha i3, i5, i7 a proci, es integralt Intel HD3000 vagy 4000 grafikus kartya van benne, persze 100%-os csak a fent emlitett 3 modell lesz. (Evek ota utanajarok) De az is olcso megoldas ha asztali gepet rakatsz ossze valakivel, teljesen kompatibilis PC alkatreszekbol.TIPP: Keress ra a keresoben hogy ``Hackintosh OS X 10.10 Yosemite Apple installer Mac `` elado. Akkor kiadja amire / akire szukseged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!