A hackintosh 7 mb videomemóriát lát, az 1 gigából. A videokártyám: Sapphire hd 7730 1 gb, és ezzel szeretném használni. Van erre megoldás?
Figyelt kérdés
link: [link] Cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1976&psn=&lid=1&leg=0
Ha bármilyen ötlet vagy driver van légyszi írjatok.
Ha valaki tudja, hogy melyik amd-s driver kell ehhez, már az is nagyon jó lenne.
2014. júl. 26. 19:20
1/6 anonim válasza:
Itt nincsenek driverek ha támigatja támogatja ha nem akkor nem.
2/6 levis56 válasza:
Itt válaszd ki melyik kártyát használod DDR3 vagy DDR5,kattints a megfekelőre majd a következő oldalon a dowloadra, de ha van régi illesztője telepítve a VGA-nak azt töröld le előbb.
4/6 anonim válasza:
Van de gonosz leszek! Tessék spórolni és venni egy Macintosht. Nekem tizenhatéve tart az almás becsípődés azóta gyűjtöttem is rá, és tádámm egy éve megvan az almásgép.
5/6 anonim válasza:
Nana :D ha pontos alkatrészeket veszel amik kompatibilisek egy macintosh-al simán fel tudsz rakni egy hackintosh-t.(amúgy én egy mac mini-ről vagyok :p)
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, az alkatrészek vásárlásakor kellett volna figyelni, de sajnos nem én építettem a gépem, hanem egy rendszergazda, aki nem értett a hackintosh-hoz...
De nem gond, mert valószínű elég ennyi arra amit mac alatt próbálkozom, különben linuxoknak is van videoproblémája, pl a zorin os csak kockás képernyőt produkál, és hasonlók...
2014. aug. 31. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!