Ti mernétek használtan RAM-ot venni?
Én már többször is vettem.
DDR1-ból és DDR2-ból nem is igazán van sok választásod ezzel kapcsolatban.
Tehát az nem az a hibásodó cucc?
10 év alatt a 3 gépemben egyszer sem volt ram hiba.
Nekem összesen egyszer adta meg magát RAM. (egy pár 256-os DDR400)
Ritkán szokott meghibásodni.
Mindenképp ragaszkodj a személyes átvételhez, előre utalás és postán küldéskor néha nem érkezik meg a cucc ilyen-olyan okokból.
Én személy szerint jártam úgy, hogy megvettek tőlem 2 laptop RAM-ot, elutalták a pénzt, majd becsomagoltam pattogós fóliába, majd elküldtem. Megérkezett az illetőhöz a 2 RAM modul összesen 6 darabban.
Meghibásodni bármikor tud. A minőségibb RAM-okat 10 év garanciával adják, tehát legalább 10 évig valószínűleg nem lesz baja.
Ja és még valami:
Személyes találkozónál az első benyomás nem mindig mérvadó. Volt egy rendkívül rossz arcú eladóval dolgom, viszont olyan korrekt volt, mint amennyire még egy bolt sem.
Ellenben volt olyan is, mikor ránézésre megmondtam, hogy gázos a fazon, és így is volt: Árú helyett bicskát rántott.
Használtan egyedül merevlemezt nem vennék. (Csak ha nagyon, de nagyon jó ára van)
Eddig egyetlen memóriamodulom döglött meg. Ironikus módon azt pont újonnan vettem bótban.
A legtöbb számítástechnikai cuccot nem azért adják el, mert baj van vele, hanem mert a tulajdonos tovább akar lépni, fejleszt. Persze lenyúlós trógerek ezen a piacon is vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!