Ha vennétek használtan egy 2009 es Toyota avenisist ami gyönyörű, ki mernétek vele állni az utcára vagy bérelnétek egy garázst?
Előre megjegyezném: a válaszom szubjektív!
1. Egy 2009-es autó nem lehet szép. A szép autók gyártását valahol a 80-as évek végén/ 90-es évek elején befejezték.
2. Ha nincs garázsod ne vegyél olyan autót amit akármitől is féltesz.
A szomszédok kint merik hagyni az autóikat?
Sűrűn szól éjszakánként a riasztó?
Van casco-d?
Ezeket mérlegelném...
Persze megoldás lehet, hogy kint hagyod és te is benne alszol.
Ha megteheted, bérelj garázst, abból baj nem lehet.Persze csak akkor, ha anyagilag nem terhel meg nagyon, és van a közeledben bérelhető garázs. Vigyázz, nehogy az autó miatti aggódás irányítsa az életedet,az már nem oké. Érthető, hogy félted, de ez idővel elmúlik.
Emlékszem, mikor az első autómat megvettem, még néha éjjel is felkeltem megnézni, hogy megvan-e még.Aztán ez szép lassan elmúlt.
Szerintem nyugodtan kint hagyhatod az utcán.Legrosszabb esetben ellopják, de ilyen alapon a TESCO parkolójából is ellophatják, amíg bent vásárolsz.Nem szabad erre nagyon rágörcsölni. Ha nagyon el akarnak lopni egy autót, úgyis ellopják, akár még egy zárt garázsból is.
Ne hívd ki magad ellen a sorsot, próbálj lámpa alá, jól látható helyre állni, ne hagyj soha semmit az autóban, még egy üres reklámszatyrot sem, persze az ukrán újság maradhat:)
A lényeg, hogy használd, élvezd, örülj neki,szeresd, és ne arra gondolj, hogy bármikor ellophatják, mert akkor jobb, ha minden éjjel benne alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!