Miért adja ezt a zajt a video kártya?
Figyelt kérdés
nem rég vettem egy msi gtx 770 twin frozr 4gb kártyát és semmi gond nem volt vele egyszer csak beléptem egy régebbi játékba ahol hirtelen 3000 fps-em lett és valami nagyon furcs hang jött a cpu és a video kártya területéről ami igy össze vissza vinyogot probáltam bf4-el játszani ultrán semmi lagg nem volt de zaj sem volt csak nem értem hogy ilyen magas fps-nél miért van zaj? alapjáraton is van egy kicsi nagyon halk zaj az nem tudom hogy pontosan a kártya zaja e2014. aug. 30. 20:04
1/2 anonim válasza:
azon a 3000fps-es játkon tudsz belőni fps korlátozást? pl 30-ra vagy 60-ra, hogy akkor is búg-e.
2/2 A kérdező kommentje:
ja igen és benchmarkot futtatam a fire strike hd benchmark végig ment zaj nélkül és 81 celsius fokos volt és 99%on ment végig egész szépen végig ment esetleg proci adhat ilyen zajt ??? mondjuk benchmark alat az se zümőgöt csak nem értem ilyen magas fps-nél miért add ilyen rémisztő hangot neten ilyen "coil whine" problémát irtak de nem igazán értetem mit akarnak ott azzal
2014. aug. 30. 20:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!