GT730 1Gb-os kártya mennyire érné meg?
Hali, jelenleg egy 8600GT ketyeg a gépemben, 4giga rammal és egy kétmagos Athlon II procival.
Nincs sok pénzem, mindenképpen új kártyát szeretnék vásárolni. Sajnos nem igazán bízom a használt cuccban.
Ezt néztem ki, 1Gb GDDR5 és 5000MHz/902MHz órajelen fut. VISZONT CSAK 64 bit.
Viszont láttam 1Gb GDDR3-as kártyákat is, az viszont 128 bit volt, DE itt már az órajel volt kisebb.
Melyiket érné meg jobban? Ha tovább olvasol, láthatod mire kell.
Amire kéne: ugye most az "újabb" játékok el sem indulnak rendesen, minden akad. Nem gamer gépet szeretnék, tudom hogy ez nem egy gamer vga, ennek ellenére elvinné az újabb játékokat (pl: watch dogs, bf4, cod:ghosts) kisebb beállításon, viszont játszhatóan? 1280x270 felbontás azért nem ártana, többi nem annyira lényeges, mert nem szoktam már annyit játszani, csak néha jó lenne újabb játékokkal is kicsit kockulni, viszont azt akadásmentesen kis beállításon is lehet.
Mit gondoltok?
https://www.youtube.com/watch?v=zfaLFDcsYy8
Ez például játszhatónak tűnik, viszont itt rengeteg a ram, és erős a proci.
Ugyanaz, mit e rev2-as GT640, csak alacsonyabb óraejlen.
Hasonlóan gyenge, mint R7 240, és egyik sem éri meg az árát.
Ennyiért inkább használt kártyát érdemes venni.
Egy 8800gt ls egy 4850 mind erősebbek nála és 10k alatt vannak használtan.
Értem, viszont arra jó lenne amire kéne? Újabb játékok lowon? Mondjuk újabbaknál lehethogy a proci is már közbe szólna, mert csak két mag.
Egyébként így használtan 17k körül milyet ajánlasz?
Használtan 17 K-ért:
HD 7770, HD 7790, R7 250X, R7 260, R7 260X, GTX 650TI
Külföldi vagyok egyébként, és ahonnan venném, ott nincs 17k-ért egyik felsorolt kártya sem..
R7-ből egyik sincs, a legolcsóbb amit találtam az egy Asus 7770-es, 19k-ért. 7790 és GTX650Ti 24k körül van, az meg már drága annyim nincs rá. Gigabyte GTX650 van még 19k-ért használtan.
GTX650 mennyire érné meg a 19k-t? Procit egy ideig nem cserélném, még nincs vele problémám. Egyébként nekem a fogyasztás is fontos, és ahogy néztem kb 65 watt körül fogyaszt ez a VGA. Csak az is benne van a pakliban, hogy az eladó nem postázza, és az ország másik felére azért nem szeretnék utazni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!