Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A gép elindul, de a képernyő...

A gép elindul, de a képernyő sötét marad, mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
Minden elindul még sincs kép, a másik géppel van, szóval nem a monitor a rossz, gondoltam bios resetre alaplapon, hátha az ,de leírnátok, hogy hogy kell csinálni azt, ha nem az a hiba akkor segítsetek, köszi előre is!

2014. aug. 30. 17:19
 1/8 A kérdező kommentje:
msi b85m-p33 alaplapom van, ha valamit azon kell csinálni, akkor kérlek kepfeltoltesre küldjetek fotót és karikázzátok be rajta pirossal, köszönöm!
2014. aug. 30. 17:20
 2/8 A kérdező kommentje:
És nincs jumperem... de azt hallottam, hogy lapos csavarhúzó is jó.
2014. aug. 30. 17:26
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja de, megvan!
2014. aug. 30. 17:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megvan akkor ha 1és2 van összekötve akkor a jumpert 2és3 mal kell összekötni kikapcsolt állapotba majd igy bekapcsolni.

Valoszinü nem fog elindulni vagy csak felpörögnek a ventik

majd kikapcsolod és vissza helyezed a jumpert ahol volt

De voltak e előzményei a meghibásodásnak? a szokásos csip anás halható e ?

2014. aug. 30. 17:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Szia, köszi, hogy írsz, azt csináltam, hogy kihuztam mindent, átraktam 2-3 ra, közbe nyomtam a bekapcsológombot, aztán elengedtem, vártam 1 percet, 1-2 re raktam, majd visszadugtam mindent, elindítottam a gépet, DEL-->BIOS, és bootolás dvd olvasóról, windows 7 et raktam rá most települnek a driverek, remélem jól csináltam.
2014. aug. 30. 18:55
 6/8 anonim ***** válasza:
58%
Igen jól csináltad. Ezek szerint nem volt rajt windows?
2014. aug. 30. 19:00
 7/8 A kérdező kommentje:
De volt... xD de mondom ez a tuti...
2014. aug. 30. 20:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez így van
2014. aug. 30. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!