Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » SEGÍTSÉG! Gépösszeszerelés,...

SEGÍTSÉG! Gépösszeszerelés, valamit elrontottam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vásároltam gép alkatrészeket, összeraktam, minden patentül működött, egyik nap unatkoztam, mondom megcsinálom a gépet, hogy szépen el legyenek benne rendezve a kábelek, összeraktam, bekapcsoltam, picit felzúgott majd leállt, ezt eljátszottam kb. ötször, majd megnéztem, hátha valamit félrekötöttem vagy nem kötöttem be, ilyesmik, de most már még a búgásig sem jutok el, az előlapi ledeket próbáltam úgy kötni, ahogy a leírásban van, nem volt jó úgysem, majd próbálkoztam másképp, úgysem volt jó.

na itt egy kép az alaplapomról, a pirossal jelzett helyekre dugtam dolgokat, ha valamit kihagytam kérlek töltsétek le a képet és karikázzátok be más színűvel, hogy hová kéne még valamit dugni, köszönöm!

[link]

2014. aug. 29. 18:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Nézd meg a tápból az alaplapba menő 2 kábelt, hogy jól van-e a helyén.

A RAM-ot is mozgasd meg, bár azt kisípolná az alaplap. Biztos, hogy nem a ledes dugókkal van a probléma.

2014. aug. 29. 18:48
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos még mindig nem jó. :(
2014. aug. 29. 19:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a bekapcs gomb nem jól van bekötve.
2014. aug. 29. 19:32
 4/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam sokféleképpen de nem jó, azért köszönöm.
2014. aug. 29. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:

Előtte leföldelted magadat?

Most szedd ki az egészet, tedd fel az alaplapot a kartonjára, és szépen köss be mindent újra házon kívül.

Bekapcsolni úgy tudod, hogy a két összetartozó csatlakozót valami fémmel, pl. csavarhúzóval összekötöd, amit majd elindul. Ha megy, akkor elkötöttél valamit, csak az a baj, de ha pl. kisütöttél valamit, akkor a legtöbb, amit tehetsz, hogy visszaküldöd, és kicserélik.

Csak annyit mondj, hogy nem indul el.

De amúgy szerintem csak connecthiba.

2014. aug. 29. 20:16
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen láttam egy videót amiben valaki ilyen karkötőfélével leföldeli magát, de nem tudom, hogy olyat hol lehet szerezni.

Szóval ha valami emiatt megy tönkre (erre én is gondoltam) annyit mondjak, hogy magától ment tönkre? :D

2014. aug. 29. 20:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Elég, ha előtte és közben 2 percenként megérintesz egy radiátort... és igen, ugyanis volt már rá példa, hogy szállítás során sült ki valami. Meg ezen felül, 2014-ben tarthatnánk ott, hogy egy rövidzárlat nem vág tönkre egy egész lapot, főleg, ha csak készenlétiben van...meg a kondenzátorok is bírhatnák... Mondjuk a H97-esen az ASUStól elvileg elég menők vannak, azokra nem panaszkodom :D
2014. aug. 29. 21:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem akarok okoskodni, de ezen nem kell spórolni! Ha már valaki egy gépet vesz, akkor ne sajnálja rá azt az 5.000 ft-ot amiért összerakják neki, és működik.

Válaszom: Lehet, hogy gyárilag hibás volt a termék. Nekem csinált ilyet a régi gépem, hogy felbúgott, majd leállt, és a végén már fel sem búgott! Kiderült, hogy a tápegység halt meg! Lehet neked is ez a baj!

2014. aug. 29. 21:13
 9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, legalább olvasnád el amit írok nem csak benyögdösnél ide valamit, EGYSZER MÁR ÖSSZESZERELTEM, most szétszedtem megcsinálni úgy, hogy a kábelek rendben legyenek...
2014. aug. 29. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!