Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet kapni Sharkoon Vaya...

Lehet kapni Sharkoon Vaya előlapi takarót?

Figyelt kérdés
5.25" előlapi takaró

2014. aug. 28. 23:34
 1/5 anonim ***** válasza:

nem hiszem, hogy újonnan tudsz venni.

Gondolom eltörted. Az egyik megoldás, hogy megpróbálod pillanatragasztóval megragasztani, és visszarakni.

A másik, hogy veszel használtan egy fekete dvd írót, és berakod azt. Mást nem tudok javasolni.

2014. aug. 28. 23:38
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem törtem el, csak szeretek moddingolni a hàzamat, és pl csináltam olyat, hogy fogtam az egyik előlapi takarót, belefúrkártam a nevemet és kiraktam ledekkel. Ès szeretnék még ilyen csodákat csinálni, csak nem akarom az összes takarót szétfurkálni ;(
2014. aug. 28. 23:56
 3/5 anonim ***** válasza:

jaa értem.

Hát szerintem nem nagyon fogsz találni hozzá, de ne legyen igazam.

2014. aug. 29. 00:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Fú, a Corsair minden alkatrészt árul a saját házaihoz, a Sharkoon meg nagyon nem...
2014. aug. 29. 00:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Sajnos ;(

De már se tehetem, hogy az összes takarót kicserélem hogy egyformák legyek, mert az egyik már szétfúrkáltam ;(

2014. aug. 29. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!