Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Segitenetek kivalasztani...

Segitenetek kivalasztani milyik drivert tegyem fel?

Figyelt kérdés

Formataltam a laptopot acer 5742G (windows8.1).

A Driveres cd amit kaptam tele van mindenfele driverel, nem tudom mit tegyek fel.

Esetleg valami progi ami a legujabb drivereket megtalaja nekem?

[link]

2014. aug. 28. 12:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Driver easypro a win programja meg keresi magától.
2014. aug. 28. 13:02
 2/3 anonim ***** válasza:

chipset

vga

audio

achi

és ennyi

ill mindig a win 8.1 nek megfelelőt 32 vagy 64 bites drivert

acer 5742G után még kéne lenni típus jelzésnek mert ezeket különböző wifi blooetoth audio driverekkel szerelték fel

2014. aug. 28. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Nos érdekes kérdés több szempontból is:

1.: a legtöbb alkatrészhez (pl. alaplap) olyan CD-t adnak jobb helyen, ami elindít egy programot és abból kiválasztod, hogy melyiket akarod... ...persze igazuk van internetről is letöltheted:

[link]

2.: itt következik a következő érdekesség, mely szerint csak Windows 7 driverek vannak rá, hivatalosan...

Ha szerencséd van, akkor azok is jók Windows 8.1 alá...

Bár a Windows 8.1 mindent fel szokott ismerni, max néha előfordul, hogy csak éppen a hálózati kártyát nem... ...szóval nézd meg az "Eszközkezelő"-ben, hogy melyik alkatrész mellett szerepek sárga háromszögben egy felkiáltójel, ott kérsz egy helyi menüt (jobb egérgomb) és "Meghajtóprogram frissítése"...

Ha nincs felkiáltójel, akkor nem muszáj telepíteni...

2014. aug. 28. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!