Segitenetek kivalasztani milyik drivert tegyem fel?
Formataltam a laptopot acer 5742G (windows8.1).
A Driveres cd amit kaptam tele van mindenfele driverel, nem tudom mit tegyek fel.
Esetleg valami progi ami a legujabb drivereket megtalaja nekem?
chipset
vga
audio
achi
és ennyi
ill mindig a win 8.1 nek megfelelőt 32 vagy 64 bites drivert
acer 5742G után még kéne lenni típus jelzésnek mert ezeket különböző wifi blooetoth audio driverekkel szerelték fel
Nos érdekes kérdés több szempontból is:
1.: a legtöbb alkatrészhez (pl. alaplap) olyan CD-t adnak jobb helyen, ami elindít egy programot és abból kiválasztod, hogy melyiket akarod... ...persze igazuk van internetről is letöltheted:
2.: itt következik a következő érdekesség, mely szerint csak Windows 7 driverek vannak rá, hivatalosan...
Ha szerencséd van, akkor azok is jók Windows 8.1 alá...
Bár a Windows 8.1 mindent fel szokott ismerni, max néha előfordul, hogy csak éppen a hálózati kártyát nem... ...szóval nézd meg az "Eszközkezelő"-ben, hogy melyik alkatrész mellett szerepek sárga háromszögben egy felkiáltójel, ott kérsz egy helyi menüt (jobb egérgomb) és "Meghajtóprogram frissítése"...
Ha nincs felkiáltójel, akkor nem muszáj telepíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!