A windows 8.1 minden drivert felrak magától?
Felrak valamit valószínűleg mindenhez.
De az esetek 99%-ban nem mind jó.
A megfelelő gyártó honlapjáról töltsd le a legfrissebbet és azt tedd fel.
Videokártya:
Nvidia -> nvidia oldaláról
AMD -> amd oldaláról
Az alaplap gyártójának oldaláról az alaplapon lévő dolgokhoz (pl. LAN).
Általában igen felrak mindent, és működik is... ...sőt még frissíti is a megjelenő illesztőprogramokat...
Többek között ezért sem értek sok embert miért sz*arják annyira a Windows 8.1-et... :-)
Az Ati (AMD Radeon)-osoknak lehet, hogy külön el kell menniük weboldalakra (sőt biztos is, mivel éppen ma is volt egyhez szerencsém), nekem ilyen problémám sincs... :-)
#5-ösnek:
Én tisztára meglepődtem mikor egyik alkatrészhez éppen kerestem volna valahol egy újabb meghajtóprogramot, és akkor vettem észre, hogy a Windows 8.1 már frissítette is arra... :-)
Kérdező:
Én bétát nem tennék fel, a béta általában azt jelenti, hogy még tesztelés alatt van. Tehát nagyobb az esélye egy bugnak egy béta driverben, mint egy nem bétában...
Köszönöm mindenkinek!:)
A vga driver felrakom manuálisan,a többit ha akarnám se tudnám mert nincs 8-as driver kb semmihez.Szerencsére minden működik(eddig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!