Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Folyton leáll a gép. Mi a...

Folyton leáll a gép. Mi a probléma?

Figyelt kérdés

Van egy kb 2 éves számítógép, gigabyte ga-m68sm-s2(alaplap)

Memória 1gb kingston 800mhz, amd dual 2,1 ghz processzor,

vid kari nincs, illyetve egy 120gb-os vinyó, tápegység 400w

Bekapcsolás után 3-5 perc mulva minden előjel nélkül kikapcsol. Xp van rajta, de most volt szervizbe, 2 hónapig, most két nap után csinálja ezt... Mi a probléma?

2010. jan. 16. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
a túlmelegedés szokta így levágni. nézd meg, hogy rendesen fognak-e a ventillátorok.
2010. jan. 16. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Táp probléma is okozhatja.
2010. jan. 16. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem azt akartad írni, hogy "forognak-e", igen forog. Túlmelegedés nemhiszem, mert egy fél napig állt a gép és 5 perc után nem hiszem,hogy annyira túl melegedne, csak az a bosszantó, hogy most jött vissza szervizből, ahol "megjavították".
2010. jan. 16. 17:16
 4/6 anonim ***** válasza:

a processzor 2 perc alatt is túlmelegszik...

Lehet hogy forog a venti, de a hűtőborda lehet, hogy rosszul van felfogatva.

Vagy tényleg táp.

2010. jan. 16. 17:18
 5/6 anonim ***** válasza:
szerintem is túlmelegedés lehet a ludas lehet, hogy a ventilátor nem kap elegendő levegőt szerintem vedd le a házn ak az oldalát és úgy próbáld indítani
2010. jan. 16. 17:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Tettem bele kölcsön tápot, azzal is ugyanezt csinálja, melegedni nem melegszik túl. Másik gépbe beletettem memóriát tökéletesen ment vele. Valszeg alaplap vagy proci vagy nemtom...
2010. jan. 16. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!