Lehet így valami baja a gépnek?
Hello!
Tegnap este amikor bekapcsoltam a gépet, akkor beállítottam a páramentesítést és kérte, hogy válasszak egy periódust, én meg rányomtam az 1 percre. Késő este kapcsolom ki a gépet, eltelik kb 1 perc, és kiírja, hogy páramentesítés. és hogy nyomjam meg a P-t a rendszer leállásához. Megnyomtam a P-t, majd kikapcsolt. Rá 4-5 másodperccel később megint bekapcsolt, és "felmordult" én meg ijedtemben a tápegységnél lekapcsoltam a gépet, majd egy kis zizzenést hallottam, mint amikor a külső merevlemezt lehúzom a gépről. Lehet ígyvalami baja a gépnek? Vagy lett valami baja?
Igen! :)
ASRock B85M PRO4 alaplapom van, és benne van a használatiban, hogy páramentesítést is csinál az alaplap, így a 70%-os páratartalmat lecsökkenti 40%-ra. És minél kisebb a páratartalma a levegőnek a gépházban, annál tovább bírja az alaplap.
Ezt úgy éri el, hogy a kondenzátorait felmelegíti, és bekapcsolja a gépházban a ventiket, úgy, hogy a forró párás levegő kiáramoljon, és hideg száraz kerüljön a helyére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!