Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a gépnek?

Mi baja lehet a gépnek?

Figyelt kérdés
windowa 7 et akarnám ujratelepiteni mert nem indult.Csak annyit irth vindows inditásá és lefagyott majd ujraindult.Es nemindul el soha.Beraktam a win7telepitőt irja hogy win is loadink files és kékhalál.azt irja tavolitsam el az utoljara csatolt hardvert vagy telepitett programot.semmi konkrét.Ès most nem tudom ujratelepiteni.Ha csokkentett mòdra megyek akkor elkezdi betölteni lefagy es ujraindul.Melyik hardver lehet a rossz?

2014. júl. 6. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Bármelyik, teszteld le egyenként vagy vidd szervízbe.
2014. júl. 6. 14:11
 2/7 A kérdező kommentje:
videokártyát próbáltam 2t nindegyikkel csinálta.ram is lehet ilyen? vagy merevlemez is csinalhat ilyet?
2014. júl. 6. 14:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Alaplap is elfüstölhetett, ram, cpu, esetleg táp, ezután merevlemez.
2014. júl. 6. 14:20
 4/7 A kérdező kommentje:

Hát a tápom elég gagyi codegen 350w

De néha indításnál lefuttatta a chkdsk-et megvizsgalta a hdd-t de semmit sem talált.

2014. júl. 6. 14:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Abban a sorrendben tesztelj, ahogy írtam. Viszont a táp megsüthette a többi alkatrészt, az új gépedbe mindenképpen normálisat vegyél.

Nekem is alaplap sült meg, felpúposodott / kormos kondenzátorból, microchipből szabad szemmel látható.

2014. júl. 6. 14:28
 6/7 A kérdező kommentje:
a kondenzátorok épek.A rammal külön külön mindegyikkel működik.inkább szervízbe viszem nem nyúzom tovább,na meg úgy se tudnám megcsináli.Egyébként ez úgy kezdődött hogy win8 at akartam felrakni és telepítést követően folyton lefagyott,majd most a 7es is fagy meg telepítőt sem tudok bootolni mert kékhalál.Azért köszönöm a válaszaidat megy a pacs :-)
2014. júl. 6. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Vagy töröld le az utoljára csatolt hardvert vagy telepített programot.
2016. márc. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!