Valaki összerakna nekem egy gépet 2 de inkább 3 évre?
Figyelt kérdés
olyan gép kellene ami vagy 2 évig mindent elvisz ultrán élsimításokkal meg szűrőkkel együtt minden játékot 60-90fps között legalább és ez ne terhelje le a gépet tehát ha közbe mondjuk rámásolok a külső vinyómra 100gb pt a gép ne legyen 50fokos tehát mindennek legyen megfelelő hűtése. A ház nem érdekes annyi hogy legyen rajta legalább 2 usb meg jack dugók a design már csak akkor kell ha marad rá keret pontosabban 1.000.000Ft ebből ki kell jöjjön egy vga egy cpu egy alaplap ramok blu ray író legalább hdd de ha marad rá akkor ssd is az op rendszernek , és a procinak ne a saját hűtője legyen ,a házat már elmondtam nagyából ennyi ha még marad valami akkor lehet még pár apróság pl.ram hűtő vagy hangkártya vagy jobb ház.. innentől rátok bízom előre is köszi :)2014. aug. 26. 07:27
1/4 anonim válasza:
Kamu, ha valakinek van 1 millioja erre az nem itt ker tanácsot..
2/4 anonim válasza:
Ebből nem kettő vagy három, hanem nyolc vagy tíz évre raksz össze gépet...
3/4 A kérdező kommentje:
de akkor 10évre nem bánom minnél több ideig jó nekem annál jobb, nem értek hozzá csak szeretnék venni magamnak egy profi gépet az meg hogy hol kérek tanácsot szerintem teljesen mind1
2014. aug. 26. 10:31
4/4 anonim válasza:
Ami az ésszerűség határain belül mozog számítógép ár, az úgy kb. 300-350 ezer maximum. Ennél többért nem érdemes venni, mert 1-2 év múlva jobbakat kaphatsz olcsóbban akár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!