Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdekesen szól a fejhalgatóm,...

Faragó Kálmán kérdése:

Érdekesen szól a fejhalgatóm, miért?

Figyelt kérdés
A médiába vettem egy Trust fülest 5 ezer forintért és kb 1 hónapja használom eddig nem volt vele baj tökéletesen szolt most meg elhalkult és össze vissza adja neki a mély és a magas hangot és vizhangzik is.Tegnap még jó volt és reggel mikor felkeltem már nem szolt.Mitől lehet ez?Még garis de a blokkját nem találom.Meg merjem bontani vagy haggyam úgy és próbáljam meg visszavinni hátha visszaveszik?
2014. aug. 25. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Mi az, hogy hátha? Ha garancia van rá, ki ne merj egy csavart se szedni, mehet szépen vissza. Ha rám hallgatsz, akkor nézel egy jobb fülest, ami márkás és ezzel az ötezerrel együtt inkább levásárolod.
2014. aug. 25. 23:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem de nincs meg a blokk attól vissza veszik?
2014. aug. 25. 23:50
 3/6 anonim ***** válasza:
71%
Ha mondjuk van lepecsetételt jótállási papírod, akkor érdemes egy próbát tenni. Egyébként én az ilyen esetek kiküszöbölésére mindig belerakom a dobozba a papírjait (blokkot, garit stb.) és elrakom a dobozát. Így mindig megvan minden cuccom papírja.
2014. aug. 25. 23:59
 4/6 A kérdező kommentje:
én is beleraktam de most nincs benne szerintem anyám ahogy takarított kiejtette és kidobta de azért még megnézem máshol köszi a segítséget :)
2014. aug. 26. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
nem olyan rossz márka a trust mostanság egész jól összekapták magukat bár fejhallgatót még nem próbáltam tőlük
2014. aug. 26. 00:25
 6/6 SoulEater7797 ***** válasza:

Nyugodj meg.

Az én trust-om is mondta, hogy bízzak benne, de 1-2 hónap alatt tönkrement.

Nem feltétlenül kell márkás fejes, nekem például most egy Superlux HD668B teljesít, iszonyatosan jól szól, mégis csak 10.000Ft.

2014. aug. 26. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!