Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen laptopot ajánlanátok...

Milyen laptopot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
szeretnék új laptopot venni olyan 170-180ezer forintig. a lényeg, hogy annyi erő legyen benne, hogy bőven megfelel az igényeimnek, amik a következők: fontosnak tartom, hogya sok háttérben futó program mellett teljesen akadás mentesen menjen a böngészőben megnyitott munkamenetem. (interneten nem múlik) Szóval a lényeg, hogy multitaskingab nagyon erős legyen. A másik meg, hogy örülnék, ha vinné például a GTA IV-et nem kell max grafikán, de azért az se akadjon...szóval így szerényen a mai játékok futtatására is szeretném használni. jó a gta IV nem mai, de azért annak is van még igénye :)

2014. aug. 25. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Szobatársam Lenovo G505s-t vett, én nagyon imádom, mellesleg rengeteg játék fut neki, akadásmentesen.

Jó a hűtése, ha nem fut annyi cucc akkor az aksi nagyon sokáig bírja. Bár mivel mi koleszosok vagyunk, mindig van nálunk egy hordozható töltő, ha fontos dolgunk lenne éjszaka és kellene áram, mivel kikapcsolják. Tehát jó választás, bátran ajánlom.

8GB ram, 100e forint.

[link]

2014. aug. 25. 19:23
 2/4 A kérdező kommentje:
én is koleszos vagyok ;) ti hány éve? :)
2014. aug. 25. 19:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Én most leszek 2. éve koleszos.

[link]

2014. aug. 25. 19:33
 4/4 A kérdező kommentje:
én 6 :D
2014. aug. 25. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!