Milyen Laptopot ajánlanátok játékra?
Valamicskét értek hozzá de nem mondanám magam laptop zseninek
Egy olyan gépet keresek amin elfutnak a játékok nem a legújabb battlefield 3 stb de ha megtetszik egy játék menjen rajta kifogástalanul igazából a főbb cél hogy ne faggyon még ha youtubozok és melette meg van nyitva 3-4 oldal akkor sem
A másik miközben játszom szeretem levinni tálcára és egyéb programokat megnyitni amit a mostani nagyon nem bír el mert igencsak jó pár percet kell hogy várjak míg bejön/betölt
Nagyjából ezeknek a szempontok alapján megtudnátok mondani milyen gépet érdemes vennem?
Egyetértek az előttem szólóval (szintén saját tapasztalat). Nem való játékra a laptop.
Hiába van benne jó proci, jó videó, ne gondold, hogy ugyanazt a teljesítményt adja, mint az asztali társa. Nézd meg, milyen hűtés kell egy modern CPU-ra, vagy videókártyára. Hát a laptopokban nincs ilyen. Melegszik is játék közben rendesen :-) Annó volt olyan laptopon, amin tudtam játszani, a GPU olyan 90-98 fokon ment úgy, hogy a két hűtőventilátor majd felemelte. Igazából sajnáltam szegényt :-)
Szóval sokakkal egyetemben itt én is azt vallom, hogy gamer laptop pedig nincsen. Ha pedig van, az olyan, mint a városi terepjáró. Jó is, meg szép is, meg drága is, de mi a fenének? Mert hogy terepre igazán nem alkalmas.
Nem mellesleg drágák a játékra alkalmas notebook-ok, 250-300 alatt nem igen fogsz találni, és akkor ez még nem a teteje, hanem az alja. Ebből már vehetsz normális, játszani való asztalit _és_ egy minden másra jól használható laptopot. Én meggondolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!