Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videokártya hiba?

Videokártya hiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Asus R9 280x dc2t kártyám, ami egy hetes. Csak most volt időm komolyabban tesztelni játék alatt és az a helyzet, hogy artifactol rendesen. Több játékkal is kipróbáltam, eltérő driverekkel, de sajnos csak idő kérdése a dolog. Van amikor csak egy kis négyzetnyi a hiba, de volt olyan is, amikor fél képernyőnyi volt. Ezekben az esetekben sem volt több a kártya hőmérséklete 60 foknál. A kérdésem az volna, hogy tudok-e tenni ezzel valamit, vagy vigyem vissza garanciális cserére (csak ott azt nem tudom mi van, ha végigfuttatnak rajta egy sima teszt programot és az nem talál hibát)?

2014. aug. 25. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:
6%
Ha a hiba nem oldódik meg, cseréld le valamilyen nVidia kártyára!
2014. aug. 25. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:
77%

Ha semmi olyat nem csináltál ami garanciavesztéssel jár, akkor mond el a legpontosabban, hogy mikor és hogyan jelentkezik a hiba, hogy rekonstruálni tudják.

Ha jól emlékszem az Asus barmolta el a kártyái egy részénél a VBIOS-t. Hogy a 280x érintett-e a dologban azt nem tudom.

2014. aug. 25. 14:53
 3/4 pinkpancser ***** válasza:
Ha neten rendelted és megvan hozzá minden kiegészítő, akkor még visszaküldheted, hogy nem kéred, mivel az elállás joga már 14 nap (ilyenkor a szállítási költséget is vissza kell fizetni, viszont a visszaküldés költségét bukod). Ha boltban vetted, akkor próbálkozhatsz a garral.
2014. aug. 25. 17:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 25. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!