Videokártya hiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy Asus R9 280x dc2t kártyám, ami egy hetes. Csak most volt időm komolyabban tesztelni játék alatt és az a helyzet, hogy artifactol rendesen. Több játékkal is kipróbáltam, eltérő driverekkel, de sajnos csak idő kérdése a dolog. Van amikor csak egy kis négyzetnyi a hiba, de volt olyan is, amikor fél képernyőnyi volt. Ezekben az esetekben sem volt több a kártya hőmérséklete 60 foknál. A kérdésem az volna, hogy tudok-e tenni ezzel valamit, vagy vigyem vissza garanciális cserére (csak ott azt nem tudom mi van, ha végigfuttatnak rajta egy sima teszt programot és az nem talál hibát)?2014. aug. 25. 14:35
1/4 anonim válasza:
Ha a hiba nem oldódik meg, cseréld le valamilyen nVidia kártyára!
2/4 anonim válasza:
Ha semmi olyat nem csináltál ami garanciavesztéssel jár, akkor mond el a legpontosabban, hogy mikor és hogyan jelentkezik a hiba, hogy rekonstruálni tudják.
Ha jól emlékszem az Asus barmolta el a kártyái egy részénél a VBIOS-t. Hogy a 280x érintett-e a dologban azt nem tudom.
3/4 pinkpancser válasza:
Ha neten rendelted és megvan hozzá minden kiegészítő, akkor még visszaküldheted, hogy nem kéred, mivel az elállás joga már 14 nap (ilyenkor a szállítási költséget is vissza kell fizetni, viszont a visszaküldés költségét bukod). Ha boltban vetted, akkor próbálkozhatsz a garral.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 25. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!