Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gépem baja?

Mi lehet a gépem baja?

Figyelt kérdés
Ma hozta vissza a PCX a gépemet (2 hónap után) és ugyan az a hibája mint előtte. Ha elindítok egy játékot szürke csíkos lesz a képernyő és összeomlik az egész rendszer... Amíg nem indítom újra addig olyan marad. Driver hiba vagy rossz valami?

2014. aug. 8. 14:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi a konfigod elemei?

A PCX-ről sok rosszat hallottam köztük azt is hogy nem foglalkoznak csak addig az emberek ameddig vásárol utána ha valami lesz a gépel tolynak az egészre.

2014. aug. 8. 14:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez így grafikus vezérlőnek hangzik, lehet, hogy driver hiba, de kétlem. Melyik gyártótól van a VGA? Ha ASUS, Gigabyte, vagy hasonló, akkor irány a hazai képviselet és náluk érvényesítsd a garanciát, a PCX-et hagyd a csudába.
2014. aug. 8. 14:20
 3/5 A kérdező kommentje:

elsőnek: jó tudni és a config: amd fx 6100, cooler master elite 241 500w, corsair 2x4gb ddr3 1333mhz, gigabyte 7850 oc 1gb ddr5, gigabyte 970a-ds3p, kingston 60gb sv300s37a

másodiknak: hogy tudom elvinni máshova? ez a hazai képviselet cucc (nem pcxhez)

2014. aug. 8. 14:54
 4/5 anonim ***** válasza:

GIGABYTE Authorized Service Partner

Address: 1045 Budapest Széchenyi tér 9, Hungary

TEL: +36 1 2720708

Email: ugyfelszolgalat@cordongroup.hu

2014. aug. 8. 14:55
 5/5 anonim ***** válasza:

És az alkatrészgarancia okán, csak a videókártyát vidd vissza, időközben esetleg kipróbálhatod másikkal is. Ha ugyanúgy hibásan jön vissza, fogyasztóvédelem.

A hiba jellegéből adódóan én is azt gondolom, hogy VGA hiba van.

Bár én a PCX-el is futnék még egy kört, csak a videókártyával...

2014. aug. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!