Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » FX húzás és aktív mag (lent)?

FX húzás és aktív mag (lent)?

Figyelt kérdés

Üdv.

Olvastam 1 cikket amiben FX húzásról volt szó.

Mi a különbség ,ha 8 aktív magot húzunk fel vagy csak 1 aktív magot?

2014. aug. 24. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Nyolc magnál 8 mag fog piszkosul melegedni, míg egynél csak egy.

Magokat egyesével szokás felhúzni, egyszerre húzva képtelenség a stabilitást rendesen tesztelni.

Először húzz fel egyet, ha nem melegszik szarrá, akkor húzd egy kicsit vissza, és jöhet a következő mag, stb...

2014. aug. 24. 12:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem i5 3470-em van,csak olvastam 1 cikket ahol 8 aktív maggal húztak fel egy FX 8370-et (új FX-et) 8.85 ghz-re,és megvolt említve,hogy ez ritka és szinte csoda,mert 1 aktív mag szokott átlag csak lenni.
2014. aug. 24. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Te miről beazélsz?Mikor tuningolsz mind a 8"magot" egyszerre húzzuk és úgy nézzük a stabilitást amit írsz kb értelmetlen extreme tuningnál szoktak 1 modult hagyni ami amúgy is 2 feldolgozó egység ha tuning akkor minden magot húzunk és tiszteljük stabil e a cucc ha nem mehet a plusdz fesz neki
2014. aug. 24. 13:13
 4/4 A kérdező kommentje:

[link]

" sikerült 8722,70 MHz-es órajelet elérni, méghozzá úgy, hogy a processzornak nem csak egy, hanem mind a nyolc magja aktív volt.

Ez azért meglehetősen impresszív eredmény, hiszen ilyen magas órajeleket rendszerint "egymagos módban" szokás elérni."

2014. aug. 24. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!