Fogja magát, és újraindul a gépem. Miért?
Alaplap lesz... Ha tápprobléma lenne, nem kapnál üzenetet. Evidens, nem?:)
De ha windózban be van állítva a kék halálnál az automata újraindítás, az ront a helyzeten... Mégpedig azért, mert nem látod a system halt üzijét, ahol sok jó dolog jelenik meg, ha valaki kicsit ért a gépekhez...
SharXxX
Alaplap lesz... Ha tápprobléma lenne, nem kapnál üzenetet. Evidens, nem?:)
De ha windózban be van állítva a kék halálnál az automata újraindítás, az ront a helyzeten... Mégpedig azért, mert nem látod a system halt üzijét, ahol sok jó dolog jelenik meg, ha valaki kicsit ért a gépekhez...
SharXxX
01:30-as válaszoló:
Ez a hibaüzenet, az NTLDR bootleíró fájl meghibásodása esetén jelenik meg. Ergo csak annyit jelent, hogy valamiért az nem kerül rendesen be a memóriába, vagy meghibásodott a fájl maga a winyón. Winyón meg elég gyakran meghibásodik ez a fájl(többek közt), ha folyamatosan random időpontokban újraindul a gép. :P
Így egyáltalán nem evidens, hogy az alaplap lesz az. Persze lehetséges, de nem biztos, hiszen ezt a hibát csak a folyamatos újraindulás okozta, ami továbbra is lehet táp.
No meg ha elolvastad volna az összes választ láttad volna, hogy kiderült, hogy a gép néha akkor is újraindul amikor még nem bootolt be a windowsba. Ezzel kizárhatjuk a kékhalál-t automatikus újraindítással is. Még mindig kétesélyes a dolog... Táp, vagy alaplap. Érdemes kipróbálni másik táppal, ha ott is csinálja, akkor tényleg alaplap.
Na megint én vagyok ... :D
Bekapcsolnám a gépet, de bevillan 1 mp-re, aztán kikapcsol. Ennyi. Táp? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!