Fogja magát, és újraindul a gépem. Miért?
Táp rendben?
van vírusírtó a gépen?
Nekem is ez a problémám :O
Nagyon, nagyon, nagyon sok minden lehet. Soroljam?
Leggyakoribbtól legritkábbig: táp meghibásodás, spyware/vírus/trójai, túlmelegedés (cpu, vagy gpu), windows halálán van (esetleg driver konfliktusok, dll hibák), ramhiba, winyó döglődik, videókártya hiba, alaplap hiba.
Azonban a szervízben ahol dolgoztunk volt egy olyan eset is, amit nem tudtunk 2 napig megmagyarázni. Aztán kiderült, hogy a gépház reset gombja lett épphogy zárlatos, s a legkisebb rezgésre is összeért, és emiatt indult újra a gép. :D
Szóval nem ártana tudni, hogy pontosan hogyan, mikor, milyen gyakorisággal, indul újra. Utána azok közül amiket írtam, egyszerűségi sorrenben végignézni mindent. Vagy legalábbis annyit közülük amiket otthon a Te tudásoddal is megtudsz tenni. Ha azok közül semmi se vezet eredményre (friss windows-al kipróbálás, ramteszt, tápcsere ha van esetleg másik, terheléses teszt miközben figyeled a hőmérsékletet cpu, és gpu egyaránt, stb) akkor kénytelen leszel elvinni szervizbe.
Köszi az eddig válaszolóknak.
Most tettem újra a windowst. Mindig az Easy Cleaner-t használom, most is feltettem. Vírusírtót külön nem szoktam használni. Valaki mondhat egy megbízhatót, ami még a gépet sem lassítja, és megpróbálom. :)
Néha tök sokáig bírja(órákig), néha meg 2 perc után újraindul.
A kezdetektől olyan, hogy többször újra kellett indítani, amikor bekapcsoltam. Bekapcsolom, és egyből restart, csak úgy jött be. Most is van úgy néha...
Az alaplapba 3 hónapja vettem új elemet. Procim nem meleg, rendesen hűt a venti.
Alaplap elektrolit kondik kiszáradása, vagy szétfolyása. Főleg a proci körüliek, ahol meleg van. A hardwer hibáknál 90%-ban ez okozza az újraindulást.
Egyszer majd el sem fog indulni. De lehet, hogy hidegben már most sem indulna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!