Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy USB 3. 0 pendrive 100%...

Egy USB 3. 0 pendrive 100% hogy tökéletesen működik USB 2. 0 porttal?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy pendrive-ot de gondolva a jövőre inkább usb hármasat, de nem vagyok benne biztos hogy teljesen jól fog-e működni. Ja meg a másik fontos dolog hogy a tv-vel is jól kommunikáljon. De ha nem 100% hogy jó akkor inkább maradok a 2.0-nál

2014. aug. 22. 16:26
 1/8 A kérdező kommentje:
és még annyit hogy az adata megbízható márka?
2014. aug. 22. 16:28
 2/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Teljesen jól fog működni. Lassabb lesz, mintha 3.0-s portban lenne (de ugyanolyan gyors, mint egy 2.0-s pendrive). És esetleg ki fogja írni a gép, hogy az eszköz gyorsabb működésre is képes, de ne zavarjon.
 3/8 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Én Kingston-t vennék. Nem hiszem, hogy lényegesen drágább.
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Én is azt néztem, hasonló árban vannak csak az adata szebben nézett ki azért kérdeztem :D
2014. aug. 22. 16:43
 5/8 anonim ***** válasza:
#1 +1
2014. aug. 22. 16:50
 6/8 anonim ***** válasza:

USB 3.0 jól működik 2.0-á val. A tévénél meg nem hinném hogy rossz lenne de ha filmet akarsz nézni a tévén a pendrive-ról akkor ha elkezd szaggatni vagy megél vagy valami hiba van akkor ne a szervízbe hanem először dugd másik USB portba mert sokan nem abba az USB portba dugják ami többe áramot ad le és azok a tünetek vannak amit már említettem.

Vedd nyugottan az USB 3.0-ást.

2014. aug. 22. 16:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben, de a TV-n csak egy USB van akkor gondolom azon kellő mennyiségű áram megy át.
2014. aug. 22. 16:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Akkor jó ha csak egy van. De ha a tv dobozára vagy valahova rá van írva hogy HDD-vel kompatibilis akkor 100% hogy kellő áramot ad át.
2014. aug. 22. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!