Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás! Jók ezek a...

Laptop vásárlás! Jók ezek a laptopok amiket kiszemeltem magamnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Új laptopot szeretnék venni. A szokásos irodai munkák mellett játékra is használnám.

Ezt a kettőt néztem ki eddig:

[link]

[link]

Az utóbbi gép mellett a matt kijelző és az i5-ös proci szól és nem is sokkal drágább.

A kérdésem az, hogy ezen az áron jó vételnek számítanak ezek? Esetleg van valami tapasztalatotok ezekről a gépekről?

Ha tudtok ezeknél jobbat 170 ezer alatt akkor nyugodtan rámszólhattok, hogy "hééé ez ... sokkal jobb vétel" :)

2014. aug. 22. 13:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Hééé ez ... sokkal jobb vétel :)

[link]

2014. aug. 22. 13:54
 2/7 anonim ***** válasza:

ömm hát nem igazán értek a laptopokhoz de :

[link]

itt kérdez rá itt tuti tudni fogják !

2014. aug. 22. 13:55
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez jobb az eddig említett laptopoknál, játszani is lehet rajta, és ingyen kiszállítják.

2014. aug. 22. 13:56
 4/7 anonim ***** válasza:
36% gyengébb a telaptopjaid mellet az szól ,hogy 8gb ram van bennük az #1 nek jobb a vga de 4gb ram.
2014. aug. 22. 13:57
 5/7 A kérdező kommentje:

1. A proci azt hiszem erősebb, viszont valóban csak 4 GB RAM van benne és a 840m is gyegébb a 740m-nél, legelábbis a teszteken fura módon ezt láttam.

36% Nem rossz a linkelt Laptop viszont nekem 1 TB-s vinyó kéne:/ Amugy meg az AMD kártyákhoz nem nagyon értek. Ez erősebb mint egy 740m?

2014. aug. 22. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
nem nem erősebb :P
2014. aug. 22. 14:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Akkor az én választottaimmal sem nagyon nyúlhatok mellé, főleg az utolsóval:D
2014. aug. 22. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!