Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásárlás előtt állva: WTF?

Vásárlás előtt állva: WTF?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy egy hete azon rágódom, hogy r9 280-asból a sima, avgy az x-es menjen, hisz van 15000 Ft különbség a kettő között.

Szóval, pcx-en rákeresve az r9 280x-re - mit látok?!

Nem hogy drágább, olcsóbb az XFX R9 280X, mint az ASUS R) 280.

Na, mivel most ezt nem tudom hová tenni, kérlek benneteket, hogy magyarázzátok el nekem, hogy EZ MI A BÜDÖS FENE? :D

(Az első válasz után lenyugszom :D - most egy kissé zavart elmeállapotban vagyok :D)

2014. aug. 20. 22:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Árak és márka :)

Az ASUS szeret többet perkáltatni mert hogy 'ASUS'.

Érdekes olcsón,én lecsapnék rá (ha már nem lenne egy GTX 770-em ami kb. egy R9 280X :D)

2014. aug. 20. 22:22
 2/21 A kérdező kommentje:
Az ASUS a direkt hűtésével meg a sagginggal az elejétől fogva kétkedést ébresztett bennem, de ez tényleg nem tudom mire vélni - és árgrafikonok szerint is, ez a kártya mindig ilyen olcsó volt, konkrétan ki lenne az, aki emellett simát vesz? LOL: erre nincs mit mást mondanom.
2014. aug. 20. 22:25
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de az ASUS-nak van is magyarországi szervize, ha megadja magát a kártya, hívod őket, s futárt küldenek érte - garancia is 1 év vs. 3 év. Persze megérheti így is, de ezek a csúcs-kártyák elég halósak szoktak lenni (hűtés, tápellátás), Neweggen vagy Amazonon is találni nem egy vásárlót akinek megadta magát a technika, persze ez ASUS-ra meg XFX-re is ugyanúgy vonatkozik.
2014. aug. 20. 22:27
 4/21 A kérdező kommentje:

[link] - azért van, akinek van pofája a többiével egyenlő áron adni :D

Amúgy a gépet csak Q4-ben szándékozom megvenni, kicsit aggódom, hogy addigra meggondolják magukat a normális boltok is...

2014. aug. 20. 22:30
 5/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom,nekem egy MSI GTX 770-em gyönyörűen működik,60 fokot sose érte még el,100%-on sem :)

Először én is az XFX R9 280X-at akartam venni de az R9 280X artifactiolás,a fogyasztás beli különbség,a PhysX és a Shadowplay miatt e-mellett döntöttem,mivel ez a 4 nekem többet ér mint a Mantle.

A Mantle is jó cucc... de hát.. ízlések és pofonok.

6/21 A kérdező kommentje:
No, a garancia húzós érv lehet.
 7/21 anonim ***** válasza:

'Van pofája'

Nem régen még ennyibe került.

8/21 anonim ***** válasza:

Én az Egyesült Királyságban élek szóval számomra amúgy se lett volna ez lényeges...

Hát... az R9 280X-nek szeret túlhevülni a memória modulja ami elég gyakran garanciázást igényel.

Ahogy gondolod :/

2014. aug. 20. 22:31
 9/21 A kérdező kommentje:
R9 280-asról hasonló ismert gyakran bekövetkező hibák?
2014. aug. 20. 22:35
 10/21 anonim ***** válasza:
Elméletben nem,legalább is én nem találtam ilyen problémáról szóló fórum bejegyzést.
2014. aug. 20. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!