Vásárlás előtt állva: WTF?
Úgy egy hete azon rágódom, hogy r9 280-asból a sima, avgy az x-es menjen, hisz van 15000 Ft különbség a kettő között.
Szóval, pcx-en rákeresve az r9 280x-re - mit látok?!
Nem hogy drágább, olcsóbb az XFX R9 280X, mint az ASUS R) 280.
Na, mivel most ezt nem tudom hová tenni, kérlek benneteket, hogy magyarázzátok el nekem, hogy EZ MI A BÜDÖS FENE? :D
(Az első válasz után lenyugszom :D - most egy kissé zavart elmeállapotban vagyok :D)
Árak és márka :)
Az ASUS szeret többet perkáltatni mert hogy 'ASUS'.
Érdekes olcsón,én lecsapnék rá (ha már nem lenne egy GTX 770-em ami kb. egy R9 280X :D)
[link] - azért van, akinek van pofája a többiével egyenlő áron adni :D
Amúgy a gépet csak Q4-ben szándékozom megvenni, kicsit aggódom, hogy addigra meggondolják magukat a normális boltok is...
Nem tudom,nekem egy MSI GTX 770-em gyönyörűen működik,60 fokot sose érte még el,100%-on sem :)
Először én is az XFX R9 280X-at akartam venni de az R9 280X artifactiolás,a fogyasztás beli különbség,a PhysX és a Shadowplay miatt e-mellett döntöttem,mivel ez a 4 nekem többet ér mint a Mantle.
A Mantle is jó cucc... de hát.. ízlések és pofonok.
'Van pofája'
Nem régen még ennyibe került.
Én az Egyesült Királyságban élek szóval számomra amúgy se lett volna ez lényeges...
Hát... az R9 280X-nek szeret túlhevülni a memória modulja ami elég gyakran garanciázást igényel.
Ahogy gondolod :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!