Miért nyomtat így? Veletek volt már ilyen?
Van pár olyan nyomtató, nem tudom ez olyan-e, ami érzékeli a patron egyedi gyári számát vagy valami hasonlót. Olyat is láttam, hogy egy még tök jó, ám papíron lejárt szavatosságú patront egyszerűen nem volt hajlandó használni. Szóval lehet, hogy valahogy megjegyezte, hogy ez a patron már egyszer kifogyott, vegyél másikat.
Ezzel elvileg a cég úgymond "téged véd", hogy ne legyen baja a nyomtatónak, de igazából arra akar kényszeríteni, hogy vegyél szépen új patront.
Ez csak egy lehetőség, remélhetőleg valami egyszerűbb lesz, pl amit az előző írt.
Köszi az ötleteket!
Kivettem, újra beraktam, nyomtattam tesztoldalt, de csak csíkos...
Valaki tudna segíteni? Hasonló tapasztalatok??
Nekem HP-m van, és amikor kifogyott akkor vettem feltöltő tintát, amihez mellékeltek ilyen "resetelő matricát" amivel le kellett ragasztani egy bizonyos érintkező felületét, majd kivenni, egy bizonyos részét eltávolítani, újra be, majd végül az egészet levenni. Ekkkor elméletileg " telinek" kellett volna látnia a patront, de nem így tett.
Viszont nyomtatni nyomtat.
Csak az a baj vele, ha nem használom egy ideig akkor beszárad a nyomtatófej.
Jöhet a rálehelés, meg szalvétával dörzsölés...
(tudom nem tesz jót neki, de ez van)
Mellékesen ami volt hozzá eredetileg gyári patron, és utnán vettem más patront (akkor még nem tudtam , hogy lehet feltölteni). És az eredeti patront felbontotam, amiben volt egy fehér szivacs 4x3x2,4cm, és az egyik sarkában kb az 1 harmad részében volt fekete tinta.
csak mutatóban...
Köszi a válaszokat :)
Akkor lehet jobban járnék, ha vennék egy eredeti patront bele? Vagy vigyem vissza, hogy normálisan töltsék fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!