Nem nyomtat a nyomtatóm mi lehet a hibája?
A nyomtató neve Canon BJC-2100
Nem nyomtat egyik napról a másikra megadta magát mi lehet a hibája?
Kattog stb.. mint ha nyomtatna de csak az alap hang van amikor a 220 ból ki be huzom a hálótati zsinorját.
A számítógép felismeri USB n azzal nincs progbéma.
Patronokat ki be vettem ugy sem müködik..
Igen és ha az elején azt a kis nyilást fel nyitom ahol a partonok vannak nem jönnek oda középre a partonok hanem jobboldalt vannak a szélén elbujva.
De amikor áramot kap a nyomtató 2x 3 x középre jönnek és gyorsan vissza is mennek a jobb oldalra aki tud segíteni annak köszönöm! :)
ÓÓÓÓÓ! :(
Köszi hát ez nem ugy van.. ha kinyizom a patronos részt akkor is jobboldalon marad nem áll középre tehát ki sem tudom venni a patront normálisan! :(
Tehát akkor ez nem is javítható? Mondjuk annó ezt a teszveszen 3000.- ft é vettem azért szerettem nagyon mert fillérekért lehetett hozzá partont venni..
Jaj most mit csináljak . :(
De azért érdekes hogy így egyik pillanatról a másikra besz@rik? :S
oké köszi! :)
Végül is lehet hogy jobban járok ha fillérekért veszek egy másikat, ez már vagy 2 éve megy rendszeresen.. tehát az árát kiszolgálta meg tudod mit vettem még észre?
El kezdek nyomtatni kattan egyet és sehol semmi.. meg jön a számítógépen jobb alsósarokba sárga felkiáltójel hogy PDF xx stb.. nem nyomtatható.. és a nyomtató nem is viszi..
Tegnap még ugyan ezt vitte.. érdekes. :)
Meg nézztam a nyomtatót egyszer egyszer vissza áll középállásra a patronok..
El kezd nyomtatni nyomtat mondjuk 2 sort és se kép se hang szerintetek ez mostmár biztos hogy szoftver hiba lenne?
Köszi előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!