Mi legyen ps4 vagy gamer pc?
Jelenlegi gépem nem túl combos:
AMD FX 6300
ASUS M5A97 EVO R2.0
R9 270X 2gb
8GB RAM DDR3 1600Mhz
SSD+HDD
FSP 550W
Ezt szeretném majd idővel módosítgatni, és INTEL-re váltani i5/i7-re! +vga kiadás!
Vagy konzolra?
Vagy inkább fektessem be a pénzem, és maradjak a seggemen?
Na ácsi, te kevered a szezont a fazonnal!
Konzolon teljesen már játékot fejleszteni mint pc-n, szóval nem hinném hogy gyenge lenne az, max 5 év után biztos hogy az lesz!
Engem ez az új konzolgeneráció nem nagyon bűvölt el, így én inkább a gépet fejlesztem és megmaradok a jó öreg X360-asnál.
Ha érdekelnek a PS exkluzívjai, akkor megveheted, nem fogsz csalódni benne, de számomra még az is drágább egyelőre, mint amit nekem megér.
A kérdezőtől elnézést kérek hogy ezt ide is belinkelem de szerintem így könnyebb megálapítani hogy melyik legyen minthogy a kérdéseket böngésszük.
Szavazatok melyik legyen!
Én is hasonló kérdést tettem fel de 5 oldal után bele kavarodtam mert már a gép alkatrészeitől a grafikáig mindenről szó volt. De azt gondolom hogy több helyen többet látják és több jó választ kapunk. Aki tudja felteheti máshova is. Itt nem az a cél hogy reklámozzak hanem hogy megfelelő választ kapjon mindenki hogy melyik éri meg jobban nem pedig a sok kérdést bújni hogy most melyik. Remélem ezt mindeni megérti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!