Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi legyen ps4 vagy gamer pc?

Mi legyen ps4 vagy gamer pc?

Figyelt kérdés

Jelenlegi gépem nem túl combos:

AMD FX 6300

ASUS M5A97 EVO R2.0

R9 270X 2gb

8GB RAM DDR3 1600Mhz

SSD+HDD

FSP 550W

Ezt szeretném majd idővel módosítgatni, és INTEL-re váltani i5/i7-re! +vga kiadás!

Vagy konzolra?

Vagy inkább fektessem be a pénzem, és maradjak a seggemen?

2014. aug. 21. 17:18
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Na ácsi, te kevered a szezont a fazonnal!

Konzolon teljesen már játékot fejleszteni mint pc-n, szóval nem hinném hogy gyenge lenne az, max 5 év után biztos hogy az lesz!

2014. aug. 21. 17:55
 12/19 anonim ***** válasza:
Másnak a más de a te jelenlegi konfigod erősebb a ps4 nél....
2014. aug. 21. 17:56
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

A konzolok grafikailag kb. 1-2 év alatt lemaradnak.

Nem véletlenül viccelődnek a 'konzol grafikával' a PC gamerek...

Amúgy tömören:

[link]

Szóval:

[link]

2014. aug. 21. 17:59
 14/19 anonim ***** válasza:
Na ácsi! Nagyon hasonló a játék fejlesztés, mert a PS4-ben APU van, a mostani géped erősebb.
2014. aug. 21. 18:00
 15/19 anonim ***** válasza:
anúgy igen a mostani generáció sokkal közelebb ál a géphez minta az előző.
2014. aug. 21. 18:01
 16/19 anonim ***** válasza:
PC-re szavazok.
2014. aug. 21. 18:02
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Teljesítményben a mostani géped is jobb mint a PS4,csak annyi hogy konzolra jobban optimalizálják a játékokat.
2014. aug. 21. 18:02
 18/19 anonim ***** válasza:

Engem ez az új konzolgeneráció nem nagyon bűvölt el, így én inkább a gépet fejlesztem és megmaradok a jó öreg X360-asnál.

Ha érdekelnek a PS exkluzívjai, akkor megveheted, nem fogsz csalódni benne, de számomra még az is drágább egyelőre, mint amit nekem megér.

2014. aug. 21. 18:04
 19/19 anonim válasza:

A kérdezőtől elnézést kérek hogy ezt ide is belinkelem de szerintem így könnyebb megálapítani hogy melyik legyen minthogy a kérdéseket böngésszük.

Szavazatok melyik legyen!

[link]

Én is hasonló kérdést tettem fel de 5 oldal után bele kavarodtam mert már a gép alkatrészeitől a grafikáig mindenről szó volt. De azt gondolom hogy több helyen többet látják és több jó választ kapunk. Aki tudja felteheti máshova is. Itt nem az a cél hogy reklámozzak hanem hogy megfelelő választ kapjon mindenki hogy melyik éri meg jobban nem pedig a sok kérdést bújni hogy most melyik. Remélem ezt mindeni megérti.

2015. nov. 28. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!