Mit vegyek előszőr a gépembe hogy utánna jó gamer PC legyen? Többi lent
Pl egy olyan videokártyát, ami nem csak számokban nagy, hanem teljesítményben is. Egy videokártya teljesítményét ugyanis NEM a memória mennyisége határozza meg - 4 GB memóriát simán rátolnak a gyártók olyan kártyákra is, amely ajtó kitámasztásán kívül másra nem ajánlható.
Hogy konkrét is legyek, egy Radeon 270X-et vennék a helyedben, illetve ha marad keret, lecserélném egy i3-ra a processzort.
Kedves 3.Válaszoló
ÉN igazából ezeken a dolgokon gondolkodtam.
8GB DDR3 RAM
Intel Core i5 3670k vagy 8Magos AMD
Sapphire Radeon R7 260X Oc 2GB 128Bit DDR5 Videókártyára
És egy 2TB Winchesterre
"Intel Core i5 3670k vagy 8Magos AMD
Sapphire Radeon R7 260X Oc 2GB 128Bit DDR5 Videókártyára"
Ez így úgy hülyeség lenne ahogy van...
Legyen FX-6300 vagy FX-8320 (mind a kettő elég mai játékokra,FX-6300 jobb ár/teljesítmény
és minimum egy R9 270X vagy akár egy R9 280-R9 280X
Intel processzorokból:
Ha lenne pénzed rá,pl. egy i5 4440 (vagy erősebb)
Az i5 4440 is tökéletes proci mai játékokra és jó-darabig nem fog elavulni,de ha el is fog az LGA1150-es foglalat miatt könnyedén le tudod cserélni,nem úgy mint az AMD-nél ahol alaplapot is kell cserélni.
#5: játékoknak inkább a GPU szokott számítani, és nem a CPU teljesítménye. Egy 270X-szel jobban járnál, de ehhez kéne egy i3 (4 szál), illetve utoljára hagynám a sorban a memória bővítését (kevés olyan játék van, ami igényelné, igaz, ez idővel változni fog).
Egyébként amit írtál, az szerintem több, mint 75:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!