Milyen processzorfoglalatok vannak és hogy tudom megnézni, milyen kell a gépembe?
A számítógépem nem egy mai darab és elég gyenge a processzora, sok program, főleg a böngészők gyakran 100%-ra leterhelik.
Szeretnék egy erősebb procit venni a gépembe, ami bírja a gyűrődést és nem akad ki minden nagyobb megterheléstől.
Úgy tudom, hogy a ramokhoz hasonlóan a procik is különböző foglalatokat igényelnek, de nem tudom, milyenek vannak és hogy nézhetem meg, hogy nekem milyenre lenne szükségem. Ehhez kérek egy kis segítséget.
Az alaplapod típusa alapján meg tudod keresni, milyen foglalt van rajta. Pontosabban hogy milyen procikat támogat, mert a kettő nem mindig fedi egymást. Azok közül választhatsz processzort.
Vagy: veszel új alaplapot.
Van olyan diagnosztikai progi, amivel meg tudom nézni ezeket a dolgokat? Everest-em volt, de lejárt a licensz, szóval kellene valami más.
Alaplapot nem akarok cserélni, az egy kicsit bajosabb, könnyebb új procit szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!