Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért kerreg a vga hűtőm?

Kislaki kérdése:

Miért kerreg a vga hűtőm?

Figyelt kérdés
gyári procihűtőm volt és azt hittem,hogy az volt.Ma megjött az új de ugyanúgy kerreg.mintha hozzáérne valamihez(nem vagyok benne biztos)és rohadt idegesítő.Viszont ez csak játéknál van és ott sem mindegyiknél.Eléggé felmoddolt skyrimnál ott van de pl. egy cs:go-nál nincs.Valami ötlet?
2014. aug. 21. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Most a proci vagy a VGA hűtő? Ha a VGA, akkor picit olajozd meg a csapágyat.
2014. aug. 21. 16:51
 2/6 A kérdező kommentje:
gyári cpu hűtő volt fent.Azt hittem az kerreg de megjött az új és ugyanúgy megy a kerregés.Tehát az kilőve.Felül van gyárilag egy venti.Kihúztam és ugyanúgy hallottam a kerregést.Tehát marad a vga venti.Hd 7870 oc-rl van szó.És akkor ezekszerint csak magam fordulaton van ez! Köszönöm a válaszodat!
2014. aug. 21. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki, hogy megolajozod a csapágyat. Lehetőleg ne valami koszos fáradtolajjal, hanem valami normálissal cseppents rá, és forgasd meg a ventit.
2014. aug. 21. 17:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Olajozd meg! +1 az elsőnek.
2014. aug. 21. 18:07
 5/6 A kérdező kommentje:
rendben! holnap mindenképp kipróbálom! kiszedem , megnézem :) csak most mindjárt megyek éjszakára melózni! köszönöm a segítségeteket! :)
2014. aug. 21. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:

na megnéztem! 2500-on kezdi el ezt a kerregést adni :)

holnap meg kiszedem :)

2014. aug. 21. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!