Mostanában megéri egy hd 6990?
Figyelt kérdés
Nagy a teljesítménye, de már régi kártya. Megéri még, a mai játékokhoz megvenni? Vagy inkább egy újabb kártya?2014. aug. 21. 13:43
2/7 Stark2000 válasza:
Inkább R9 280X. Gyengébb, de mégis könnyebb ellátni árammal és kevésbé melegszik.
3/7 anonim válasza:
attól függ mennyiért, és hogy milyen tápod van.
Újonnan már nem éri meg, de használtan, ha jó áron van, akkor megéri, mert még ma is nagyon erős kártya.
4/7 A kérdező kommentje:
75 wattos tápom van.
Egy árban egy 7970-essel.
2014. aug. 22. 22:20
5/7 Stark2000 válasza:
Az nem 750W akart lenni? Mindegy, mert nem is az számít, hanem konkrétan a táp neve micsoda? Mert nem mindegy, hogy Codegen, vagy például Chieftec.
6/7 Stark2000 válasza:
És táptól függetlenül, én HD6990 mellett szavazok, de ez csak az én véleményem. Mindjárt jön a többi kolléga, és megmondja melyik lenne jobb! :)
7/7 A kérdező kommentje:
750 Wattos akart lenni, csak elírtam. Cooler Master SILENT Pro
2014. aug. 22. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!